KAPITEN IMA REČ Lazić se oglasio pošto su se smirile strasti i izneo detalje koji su se dugo krili
Foto: ALO/Marko Metlaš

Najtrofejniji košarkaš Crvene zvezde svih vremena je dodao i 16. pehar pošto je u petak sa voljenim klubom osvojio ABA ligu. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je gostujući na TV Prva govorio o sezoni, finalnoj seriji i planovima za budućnost. 

- Nisam ni sanjao da ću osvojiti 16. trofej, niti razmišljao da tako nešto može da se desi. Dečački san je bio samo da obučem dres Zvezde, ali ispostavilo se da ću biti uspešan", poručio je Lazić, konstatujući da mu najtraži pehar onaj ABA lige iz sezone 2018/2019 kad je Zvezda vratila titulu od Budućnosti.

Seriju je obeležilo i suđenje u Podgorici, odnosno greške na štetu Zvezde, što su i priznali iz ABA lige.

- Nažalost, greške su sastavni deo sporta. Kako naše, tako i sudijske... Na nama je bilo da iznesemo sve do kraja, pokažemo mir i stabilnost na terenu. Da ispunimo zadatke koje pred nas stavljaju od kluba.

Osvrnuo se Lazić i na trenera Dejana Radonjića.

- Ne smemo da otkrivamo neke stvari. Dugo sarađujemo, oko četiri godine u prvom mandatu, sad ponovo. Dobro poznajemo jedan drugog, znamo šta možemo da očekujemo i tu se poklapamo.

Laziću ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2022. godine.

- Tu sam još sledeću sezonu, pa da vidimo na kraju. Svi planovi su vezani za Zvezdu. Kad bude istekao ugovor opet će Zvezda biti u prvom planu - zaključio je Lazić.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading