DEJAN STANKOVIĆ PRIČAO OTVORENO O SVEMU! Novi ugovor ipak ima klauzulu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crveno-beli su stigli do titule a Dejan Stanković je otvoreno govorio.

- Zasluge idu momcima, mi smo krenuli krajem juna prošle godine sa pripremama, sa kvalifkacijama za Ligu šampiona, imali smo dosta zahtevnu godinu i uspeli smo to da iznesemo i da zasluženo budemo prvi - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković - gostujući u Uranku na televiziji K1.

O rekordima!

-  O rekordima ne volim da pričam, mene interesuju pobeda i završni cilj. Mi smo tu lestvicu baš podigli ove godine, imamo još finale Kupa, što je prlika da kući donesemo duplu krunu koju dugo čekamo kao klub. Imamo priliku da zaokružimo pozitivnu i efikasnu godinu sasvim tim rekordima. Imamo priliku da se zlatnim slovima upišemo u istoriju Crvene zvede. Svako ko dolazi u Zvezdu sanja o tome da ostane zapamćen, da ga ljudi po nečemu pamete. Lestvicu smo podigli, ovo je samo početak. Obavezao sam se na još tri godine i razmišljam kao da ću da ostanem 10 godina u klubu, jer je Zvezda veliki izazov i velika obaveza i ponos, posbeno kada napraviš ovakve reziltate - kaže Stanković.

DEJAN STANKOVIĆ PRIČAO OTVORENO O SVEMU! Novi ugovor ipak ima klauzulu!

Alo.rs/Marko Metlaš

Ostaje na "Marakani": Dejan Stanković

 

O novom ugovoru!

- Nema odustajanja. Mediji sigurno ne znaju sve detalje. Ima izlazne klauzule, ali nije to ništa strašno. Ne verujem da će ona ikad biti aktivirana.

O sledećeoj sezoni!

- Pripreme počinju 24. juna, već 20. ili 21. jula kreću kvalikacije LŠ. Cilj nam je da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona. Fudbal je čuda igra, prošle godine smo ispali od Omonije, iako smo 70 minuta bili bolji. Posle smo igrali Ligu Evrope, koja je u tom trenutku bila odelo po meri Crvene zvezde. Odigrali smo dobar fudbal, sačekali veliki Milan. ispali, ali uzdignute glave, pokazali smo da možemo da budemo realan rival - objasnio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading