MUKE PRED FINALE Zvezda na Budućnost bez dva ključna igrača
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu čeka težak izazov u finalu ABA lige protiv Budućnosti

- Rekao bih da su u finalu dva najbolja tima u sezoni. Očekivalo se tako možda od starta. Ono što sam prvo gledao, a kasnije učestvovao delovalo je realno. Fokus je na prvoj utakmici i na tome smo radili od momenta kada smo završili seriju protiv Igokee - rekao je Radonjić.


Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra Budućnost u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige.

- Budućnost nas je dva puta dobila, nadigrala nas je u Podgorici i pokazali su da imaju razlog za optimizam. Imaju kvalitet, uigrani su, u formi. Kvalitetno su prošli polufinale, čak i superiorno. Čeka nas težak izazov od prvog duela.

Radonjić je naveo i da ima problema pred prvi meč finalne serije.

- Kuridža neće biti spreman za prvi meč i izvesno je da će i Volden propustiti meč. Nije trenirao ni za duele sa Igokeom. Stanje se pogoršalo posle serije. Na nama je da damo više od maksimuma, da kontrolišemo njihov kvalitet i da pokušamo da budemo bolji uprkos situaciji.

Marko Simonović rekao je da su ambicije kluba jasne:

- Stigli smo do finala, čeka nas teška serija protiv ekipe koja nas je dva puta dobila i želimo i na to da im odgovorimo. Naše ambicije su jasne i nadam se da ćemo se radovati na kraju. Nema izgovora pre ove utakmice. Prva naredna utakmica je najbitnija i ka njoj smo okrenuti.

Prvi meč finalne serije, koja se igra do tri pobede, na programu je sutra od 18.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading