MILJENIK "ZVEZDAŠA" PONOVO NA "MARAKANI"! Arkan ga je želeo u Obiliću, doživeo je tešku saobraćajku, Zvezdi doneo 13.000.000, a sada se vratio! (VIDEO)
EPA/Srđan Suki

Nekada proslavljeni centarfor Crvene zvezde Goran Drulić vratio se na "Marakanu" gde će raditi u omladinskoj školi crveno-belih sa napadačima koji bi trebalo da predstavljaju budućnost kluba iz Ljutice Bogdana.

Čuveni Drula kroz karijeru je prošao kroz razne faze, skupljao minute po pozajmicama (čak i u Barseloni B), da bi kasnije postao ljubimac "delija", a onda za stalno otišao Španiju, tačnije u Saragosu, a taj transfer Zvezdi je doneo čak 13.000.000 evra.

MILJENIK

EPA/Srđan Suki

 

U intervjuu koji je dao za "vesti-online" Drulić se prisetio kako je bilo igrati u tandemu sa Mihajlom Pjanovićem, sigurno da je to bila jedna od najboljih sezona u njegovoj karijeri.

- Zvezda je imala dobre špiceve tada. Bio je tu Zoran Jovičić, Perica Ognjenović, Miodrag Pantelić. Ja sam radio sve što se tražilo. Posle je došao Pjanović kao najbolji napadač, iz OFK Beograda. Odlično smo se slagali. Dobro je bilo što nismo bili isti stil igrača. Pjana je bio pravi golgeter i trebala mu je polušansa da da gol. Ja sam više radio za ekipu i tu je bio taj spoj. On je imao svoje utakmice, ja svoje. Bili smo tu jedan za drugoga. On je 2, 3 godine bio najbolji strelac lige i igrač koji garantuje od 25 do 30 golova svake sezone. Toga više nema. Je l’ imamo više takvih igrača? Ne. Zašto? Ne znam. To je već posebna tema.

Njegov talenat brzo su prepoznali mnogi, a jednom prilikom desio se susret sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je želeo da ga vidi u ekipi Obilića.

MILJENIK

EPA

- Bilo je poziva iz Obilića. Bio sam u mladoj reprezentaciji. Trenirali smo na Obilićevom stadionu pred Farska ostrva. Ja na terenu, a tamo Željko Ražnatović. On kaže: „Ti si sledeći koji dolaziš u Obilić. Moram ja da pričam sa Zvezdom.“ Samo sam ćutao, nasmejao se, on se isto nasmejao i bio je lepo raspoložen. Nikada nisam zaigrao u tom klubu.

Težak period u životu zadesio je Drulića tokom 2014. godine kada je doživeo je saobraćajnu nesreću. Na svu sreću uspešno se oporavio i posle dužeg vremena ponovo je među svojima na "Marakani".

MILJENIK

FK Crvena zvezda

 

Drulić je karijeru počeo u Hajduk Veljku iz rodnog Negotina, odakle je 1995. godine prešao u Crvenu zvezdu, za koju je do 2001. odigrao 65 utakmica i postigao 25 golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sladjan

14.05.2021 12:14

Od tih para verovatno zvezda videla sipak,jer je tada bilo mnogo lopova mafijasa,a klub dobio k...c!!!!!da se nelazemo.........