"DELIJE" ĆE SE ODUŠEVITI! Zvezda želi da vrati napadača na "Marakanu"?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde do kraja tekuće sezone odigraće još tri utakmice. Ne tako bitni dueli u Superligi Srbije, ali jako bitan duel protiv Partizana u Kupu Srbije spustiće zavesu na priličnu uspešnih 10 meseci fudbala.

Odmah po završetku borbe za duplu krunu 25. maja, crveno-beli će krenuti u realizaciju velikih poslova kako bi spremni dočekali kvalifikacije za Ligu šampiona. Jedan od glavnih zadataka biće rešiti pitanje prvog napadača, a tu je situacija i najkompikovanija.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Kako "Alo!" nezvanično saznaje šampion Srbije još uvek nije odlučio šta će sa Dijegom Falćinelijem, koji ima otkupnu klauzulu od 1.000.000 evra. Crveno-beli vagaju šta je bolja opcija - dovesti slobodnog centarfora i dati mu nešto veća primanja ili ostaviti iskusnog Italijana?

Ukoliko se odluče da se zahvale Bolonji i Falćineliju, na "Marakani" već spremaju njegovu zamenu. Prema našim saznajima jedan od igrača koji je trenutno na skeneru jeste bivši igrač crveno-belih Aleksandar Pešić (28). Popularni Šilja trenutno igra za Makabi iz Tel Aviva, sa kojim mu na kraju sezone ističe ugovor, ali je Šilja odlučio da ode iz ratne zone i pre isteka ugovora i poručio da se neće vraćati.

Printscreen

 

Rođeni Nišlija ostao je lepom sećanju "zvezdašima" jer je u sezoni 2017/18 postao najbolji strelac Superlige Srbije sa 25 golova, a pogodak Partizanu, kao i Krasnodaru u Rusiji za 3:2 ostaće upamćeni.

Za Makabi je na 18 mečeva u izraelskom šampionatu postigao osam pogodaka.

Opcija i Prijović, Makarić ne

Još uvek je aktuelna priča o dovođenju Aleksandru Prijoviću, koji je još jedan od igrača na skeneru Zvezde. Za sada ništa više od toga nije poznato, osim da postoji interesovanje.

Iako se u pojedinim medijima pominjao i Milan Makarić, najbolji strelac Radnika i možda novi rekorder Superlige po broju golova, on nije opcija za crveno-bele.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ђура

14.05.2021 10:02

Шиља је закон. Да је остао био би једна од Звездиних звезда . Бољег од њега нема .