PANIKA MEĐU ZVEZDAŠIMA! Italijani sele Dekija iz Zvezde, oglasio se i Terzić!
Alo.rs/Marko Metlaš

 

Kao bomba odjeknula je u ponedeljak vest o susretu Dejana Stankovića i Masima Ferera u centru Milana! Italijanski mediji navode da su trener Crvene zvezde i predsednik Sampdorije pregovarali tokom ručka u jednom poznatom milanskom restoranu. Kako se čini, klub iz Đenove rastaje se s Ranijerijem i ozbiljno je zagrizao da na mesto šefa stručnog štaba dovede Stankovića.

Ovim povodom kontaktirali smo prvog čoveka kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdana Terzića. 

- Ne možemo ponavljati ono što smo već rekli na tu temu - bio je odgovor direktora Zvezde na pitanje Alo! da li ima informacije o ovom susretu, kao i da li se sa Stankovićem čuo u poslednja 24 časa. 

PANIKA MEĐU ZVEZDAŠIMA! Italijani sele Dekija iz Zvezde, oglasio se i Terzić!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

A evo i šta je to što je već jednom rečeno na tu temu, kako Terzić ističe:

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove - rekao je Terzić.

403 dana ostalo je do isteka ugovora Crvene zvezde i Dejana Stankovića

Dekija preporučio kum

Dejana Stankovića predsedniku Sampdorije preporučio je Siniša Mihajlović. Legendarni Miha, danas trener Bolonje, ostao je u odličnim odnosima s Fererom nakon odlaska iz kluba i nedavno su se našli na ručku, ali ne kako bi razgovarali o međusobnoj saradnji već o Stankovićevom dolasku na klupu Sampe.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kosmajac

11.05.2021 18:41

Deki mora sto pre da ode jer su najavljena hapsenja a fkCZ je prva na udaru.Sam preds.Vucic je rekao da nece stedeti ni njegovu zvezdu.