Džastin Gejt
Jonathan Hayward/The Canadian Pr
Džastin Gejt, Foto: Jonathan Hayward/The Canadian Pr

Džastin Gejt oduševio je borilački svet ponašanjem na kraju borbe protiv Donalda Kerona na "UFC Fight Nightz 158".

PROČITAJTE JOŠ:

Prvo je krošeom žestoko uzdrmao protivnika, a zatim serijom udaraca poslao Keronana na kolena. Tada je, dok bi mnogi drugi nasrnuli na protivnika da ga dokrajče, Gejt zatražio od sudije da prekine borbu jer nije više hteo udarati nokautiranog Kerona.

Ipak, morao je uputiti još nekoliko udaraca da natera sudiju meča na prekid borbe. Između tih udaraca ljutito je gledao u pravcu sudije i tražio da zaustavi borbu i pomogne Keronu.

Posle prekida nastavio je besno da dobacuje sudiji jer smatra da je prekasno prekinuo borbu.

"Vikao sam na sudiju jer se kaže da je borba gotova ako neko padne na lice. On je dva puta tako pao, a ja sam morao da nastavim da ga udaram. Nije to greška sudije, on je radio svoj posao, ali dole je bio moj prijatelj i jednostavno nisam hteo da nastavim", rekao je pobednik sa kojim se složio i David Šo, potpredsednik UFC-a koji je izjavio da je sudija morao ranije prekinuti borbu.

Borci su oduševili i nakon borbe kad su se zagrlili u oktogonu.

Odbojkašice Srbije deklasirale Keniju za prvu pobedu na Svetskom kupu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.09.2019. 08:37 Naredni protivnik je reprezentacija Argentine. Srbija - Kenija, Foto: fivb.org Odbojkašice Srbije savladale su Keniju sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:17) i ostvarile prvu pobedu na Svetskom kupu. Aktuelne šampionke Evrope i sveta zabeležile su prvi trijumf posle dva uvodna poraza, od Brazila i SAD.

"Ovo je bilo grozno i ne želim to nikad više ponoviti. Ne želim se boriti protiv prijatelja", rekao je Gejt kojem je ovo treća pobeda zaredom nokautom i koji bi se u sledećoj borbi mogao boriti protiv bivšeg prvaka Konora Mekgregora.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!