Veljko Ražnatović
Marko Metlaš
Veljko Ražnatović

Marko Metlaš

Veljko Ražnatović, Foto: Marko Metlaš

Sedmi put će ući u ring u svojoj profesionalnoj karijeri, sa tim što će Veljko Ražnatović ovaj meč pamtiti po tome što će mu ovo biti debi u rodnom gradu!

PROČITAJTE JOŠ:

ZNAŠ DA SI USPEO KADA SI NJEGOVA ŽRTVA! Poznati američki komičar urnebesno imitirao Jokića! (VIDEO)

OD EKSTAZE DO PLAČA! Odbrojavali pobedu voljenog tima, a onda je Moura u poslednjoj sekundi rastužio ceo kafić (VIDEO)

VIDEO PRE SVIH! Hrvat proslavio gol Jovića pre njegovog šuta, kakvo poverenje! (FOTO + VIDEO)

On će se 31. maja u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu sastati sa Hrvatom iz Čapljine (BiH) što će posle pune decenije biti da jedan naš bokser ima meč u našoj prestonici. 

"Debi u rodnom gradu, rival mi je Hrvat ,šta mogu bolje od toga da poželim" - nasmejani Veljko najavljuje meč i u istom dahu nastavlja:

"Spremam se pakleno. Boks je moj život! Imam tu sreću da radim sa najboljim trenerima i verujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svetlu!".

Njegov prethodni rival iz Francuske, Isosa Mondo, uspeo je da izdrži svih šest rundi protiv Veljka, koji se nada da će posao sa Mrvaljem obaviti ranije:"

Petar je mnogo opasniji, agresivniji. Već se borio sa našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima dosta pobeda, poslednji meč je takođe rešio u svoju korist. Respektujem ga, ali se nadam da će biti četvrti rival koga ću da nokautiram" - zaključuje Ražnatović.

Do sada je Veljko ostvario šest pobeda u isto toliko mečeva, od toga su tri bile završene nokautom. Mrvalj sa druge strane ima više iskustva od Srbina, u 19 mečeva ima devet pobeda!