Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska)
Promo
Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska)

Promo

Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska), Foto: Promo

Veljko Ražnatović je prvi put boksovao pred beogradskom publikom u hali "Ranko Žeravica". Protivnik u kruzer kategoriji bio mu je Hrvat Petar Mrvalj. Do pobede  Veljko je stigao za samo 90 sekundi. To mu je bila sedma iz isto toliko mečeva.

Ceca Ražnatović

E-Stock/Strahilja Kostić

Desnim krošeom je pogodio Hrvata i poslao ga na patos.

 

 

Veljko Ražnatović

Printscreen/Instagram/veljkorazn

Razlika u klasi bila je više nego očigledna. Mrvalj je bio nedorastao događaju i zato nije ni izdržao više od minut i po.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju meča Ražnatović se zahvalio svojoj porodici, gledale su njegova sestra, majka i devojka, svom timu, a pomenuo je i pokojnog oca.

Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska)

Promo

Marko Nikolić, Foto: Promo

MARKO NIKOLIĆ PRVAK MEDITERANA

Meč večeri bio je između našeg Marka Nikolica i Italijana Adriana Sperandia. Posle rovovski odrđjenih 10 rundi slavio je Srbin rezultatom 3-0 I tako se domogao pojasa za WBC šampiona Mediterana.

 

Komentari (2)

Lopov

31.05.2019 21:49

Otac lopov i zlikovac

Markoni

01.06.2019 16:01

Žestoki momci, uzor svima! Svi gledamo Veljka, poštujemo njegovog oca, uživamo uz pesme najveće srpske zvezde i Veljkove majke, maštamo o devojci kao što je Anastasija. Želimo da imamo sve što i oni, brz život, da nas poštuju, da nas se plaše. Svaka čast Veljko, tako se brani čast Srbije! Hvala Alou za jedan pošten, afirmativan članak o dečku i porodici za uzor mladima Srbije!