Veljko Ražnatović
M.D

Ovo će biti 10. profesionalni meč Ražnatovića u karijeri.

Ražnatovića čeka rival, čije ime bi trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana. Ta borba biće jedna od uvodnih pred meč Čečena Artura Beterbijeva i Nemca ruskog porekla Adama Dinesa za Dablju-Bi-Si i Aj-Bi-Ef pojaseve u lako teškoj kategoriji.

Veljka smo pronašli na aerodromu, gde je pred poletanje aviona davao izjave novinarima. 

- Dobro znam šta me čeka u Vladikavkazu, ali to je moj život. Sanjao sam takve surove pripreme. Idem sam, kao tigar. Verujte, proliću mnogo znoja i krvi, ali cilj i dalje ostaje isti - da budem najbolji na svetu. Ovo će sigurno biti najteži meč za mene u dosadašnjoj karijeri, ali ako Bog da pobedom u srcu majčice Rusije ostvariću jedan od svojih snova -rekao je Ražnatović pred put u Moskvu, odakle će produžiti u Valdikavkaz, u kamp Murata Gasieva.

Veljko Ražnatović

M.D

Veljko Ražnatović, Foto: M.D

- Fizički nikada nisam bio spremniji definitivno i to ću sve pokazati 20. marta. Ostao je samo taj završni deo gde idemo da sparingujemo sa svetskom elitom, da tu pokupim neko iskustvo koje će mi dodatno pomoći u ringu - nastavlja Ražnatović. 

Na pitanje da il možemo da očekujemo neku svetsku medalju, Ražnatović odgovara kao iz topa: 

- Biće Svetsko prvenstvo u Srbiji ove godine, najverovatnije ćemo se takmičiti ali ne zavisi sve od mene. Ja bih voleo da se oprobam tu, iako je to amatersko takmičenje što se tiče medalja. Što se tiče profi boksa - samo pojas.

Pratili se sinoć vrlo aktivno Aleksandra Konovalova?

- Pa da, to su sve moji drugovi i saborci. Generalno revija je bila na svetskom nivou - organizacija, mečevi su bili odlični, protivnici, sve je bilo vanserijski. Čestitke Aci Konovalovu koji je pobedio opasnog Portugalca.

Koliko rundi fore daješ protivniku? 

- Ne volim da tako sad biram rundu, ali kad god došlo, dobrodošlo. I da ne dođe pobeda, a verujem da će doći, to je što je. 

Koji su ciljevi konkretno za ovu godinu? 

- Da se naprave ovaj i još možda tri profi meča, da se takmičimo u Ligi amatera i da odemo na Svetsko prvenstvo. 

Uz koje pesme treniraš? 

- Uz srpske - odgovorio je Veljko sa osmehom. 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Svetlana

06.03.2021 21:15

Bokser? Profi pobeda? O zemljo, otvori se!

kraljevčanin

06.03.2021 23:52

Daleko bilo, kome je bitno šta ova sirovina bez mozga radi