Habib Nurmagomedov
AP/Mahmoud Khaled
Habib Nurmagomedov

AP/Mahmoud Khaled

Habib Nurmagomedov, Foto: AP/Mahmoud Khaled

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin najavio je da Dagestanac uskoro dolazi u posetu našoj zemlji, sada je sve to dobilo još jednu potvrdu.

Borovčanin je na direktnoj liniji sa Habibom sa kojim već nekoliko godina ima komunikaciju... Pričali su otvoreno o velikoj pobedi, ali i o poseti koja sledi. 

Sport

instagram

Sport, Foto: instagram

 - Veliki pozdrav za Srbiju! Vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo ja sam spreman da dođem u posetu - rekao je Habib tokom video poziva.

Borovčanin je sa druge strane velikoj zvezdi čestitao na svemu što je uradio.

- Mi smo dugo u kontaktu! Komunicirali smo preko prijatelja, a sada i lično. Čestitao sam mu na uspesima. Pokazao je svetu kakav je čovek. Rekao sam mu da Srbija jedva čeka da ugosti takvog sportistu - otkrio je Borovčanin deo razgovor sa Habibom.

On je otkrio i da Habibovi prijatelji često dolaze u Beograd i da su teme uvek sportske.

Nurmagomedov je pobedio Džastina Gejdžija, i tako još jednom pokazao klasu. Razbio je rivala, i rešio da se povuče. Kako sada stvari stoje, završio je MMA karijeru, a ostaje da se vidi čime će se baviti u budućnosti. Za njega mnogi ljubitelji ovog sporta tvrde da je najveći svih vremena, njegov dolazak u Srbiju biće zaista velika stvar.

Pročitajte još: