Vaso Bakočević
instagram/vaso_psyho
Vaso Bakočević

instagram/vaso_psyho

Vaso Bakočević, Foto: instagram/vaso_psyho

Popularni "Psihopata" je motivisaniji nego ikad! Crnogorski borac nedavno je debitovao u borbi golim šakama, "Bare Knucle" disciplini za koju se malobrojni borci odluče.

Mnogi se plaše težih povreda, ali ne i Vaso Bakočević koga je prva pobeda, i to nokautom protiv Poljaka Darijuša Rutkeviča, baš motivisala. Mi smo ga kontaktirali i čini se da Vaso nikada pre nije bio ovako spreman da "pokida".

- Bare Knuckle je nešto što sam dugo želeo da probam konačno mi se ostvarilo i to na najbolji mogući način. Debi iz snova, pobeda nokautom, a još sam prošao bez ozbiljnije povrede. Mislim da je Bare Knuckle prava stvar. Kad pogledate značenje prave borbe, to je bez rukavica, golim šakama i samo na ruke, jedan padne, drugi ga pusti da ustane i nastavlja se dok jedan ne bude nokautiran. Što se kaže - prava ferka. Snašao sam se odlično i ovo je definitvno nešto u čemu sebe vidim u budućnosti. Privlači me najviše opasnost od svega toga. Razlika je velika definitivno u odnosu na MMA, primiti i zadati udarac golom šakom, a ne rukavicom - neuporedivo - započinje priču za "Alo!" Vaso Bakočević.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vaso_psycho)

Odmah nakon pobede Vasa je izazvao Irac Norman Park, nekadašnji MMA šampion. U međuvremenu još jedna velika zvezda borilarčkih sportova mu se javila, a u pitanju je Englez Pol Dejli koji iza sebe ima blistavu karijeru.

- Norman mnogo priča, a još se nije oprobao u ovome. Mislim da on želi MMA borbu, ali od toga nema ništa. Moji planovi su drugačiji. Ovde su mi mnogo veće šanse i u pitanju je mnogo više novca, tako da ću biti iskusan u ovom slučaju i zahtevati da borba bude golim šakama. Nije jedini koji se javio, tu je i Pol Dejli koji je najveća zvezda. Ko god prati borilački sport zna o kome je reč. Kada vas takva jedna zvezda pohvali i pozove na duel, znate da radite sve kako treba. Ne zanima me ime protivnika iskreno, zanima me najveća cifra koju mi neko ime moze doneti i zanima me da pokušam da mu odrubim glavu sa ramena, ništa drugo. Kad uđem u ring ja vidim meso, nebitno ko je i odakle je - dodaje popularni "Psihopata".

Vaso Bakočević

instagram/vaso_psyho

Vaso Bakočević, Foto: instagram/vaso_psyho

Vaso smatra da bi malo domaćih boraca krenulo njegovim stopama i oprobalo se u borbi golim šakama, a za to ima slikovito i brutalno objašnjenje.

- Iskreno nije mi čudno što mnogo boraca ne želi čak ni da se oproba u ovome a kamoli da gradi neku karijeru i to potpuno shvatam. Nemam neko ime sa naših prostora na umu jer ne znam ko bi uopšte hteo da se oproba u borbi golim šakama. Ako ih pitate verovatno će svi reći da hoće, ali taj dan nece doci nikada jer kad ustanu ujutru i pogledaju se u ogledalo znaju da su miševi - brutalan je Bakočević.

Već mesecima traje prozivanje Bakočevića i argentinskog borca sa hrvatskim pasošem Fransiska Barija poznatog kao "Kroata". 

- Kroata je samo još jedna budala koja hoće da se proslavi preko mog imena. Naš međusobni meč će biti kad ja budem želeo, u kategoriji koju ja izaberem i za organizaciju koja će mi doneti najviše novca. Hajp je veliki, momak ima bezobrazan jezik, a nema čime to da pokrije , tako da što se mene tiče, tu nema nikakvih problema. Šta više, jedva čekam da stavim ruke na njega. Prvi put se borio sada na velikoj sceni i izgubio je i to protiv prosečnog protivnika. Slamka spasa mu je da se bori sa mnom pa makar izgubio za 10 sekundi, jednostavno tako će ostvariti svoj san i ok razumem ga, ali izaći ce mu na nos sve što je rekao ikad za mene.

Vaso Bakočević

instagram/vaso_psyho

Vaso Bakočević, Foto: instagram/vaso_psyho

Kako i sam kaže, prijatelji se brinu za njega i njegovo zdravlje, ali to je samo motiv više za Bakočevića koji je nedavno dobio pohvale našeg UFC borca Aleksandra Rakića.

- Hvala puno mom prijatelju Rakiću, on je veliki borac, budući UFC šampion. Pričam to godinama unazad jer znam koliko je dobar i koliko to jako želi. Što se tiče moj prelaska u Bare knuckle iskreno nisu se moji prijatelji začudili jer me znaju, ali jednostavno dosta njih brine za mene i moje zdravlje. Hvala im na tome, ali ne moze se živeti u staklenom zvonu ako želis napraviti nešto od svog života, nešto veliko. Ja ovo radim da bih sutra obezbedio moju decu da ne moraju ni o čemu da razmišljaju i ako treba izgubiću glavu pokušavajući da to i ostvarim.

Crnogorski borac se nedavno oprobao i kao glumac pa nema dilemu šta bi radio nakon završetka borilačke karijere.

- Definitvno nešto što me zanima. Probao bih na kraju karijere, zašto da ne. Imao sam skoro ulogu u jednom filmu, ne bih da otkrivam još, ali pratite moj profil na Instagramu pa ćete saznati. Dobro sam se snašao tako da nikad se ne zna. Mislim da bi mi bilo koja uloga negativca dobro stajala - završava sa osmehom Bakočević.

PROČITAJTE JOŠ: