Vanja Udovičić
ALO/Vladimir Marković
Vanja Udovičić

ALO/Vladimir Marković

Vanja Udovičić, Foto: ALO/Vladimir Marković

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je danas tekvondistima Milici Mandić i Mahdiju Hodabahšiju osvajanje srebrnih medalja na Evropskom prvenstvu u Sofiji.

- Svaka čast na sjajnim borbama koje ste pokazali i još jednom velikom uspehu za srpski tekvondo! Vaši nastupi na Evropskom prvenstvu i način na koji ste predstavljali našu Srbiju motivacija su i dodatna snaga za ceo olimpijski i paraolimpijski tim - kaže se u čestitki ministra Udovičića.

Udovičić je čestitao i srpskim veslačima Milošu Vasiću i Martinu Mačkoviću osvajanje bronzane medalje u disciplini dvojac bez kormilara na Evropskom prvenstvu u Varezeu u Italiji.

- Svaka čast momci na maestralnoj trci, kojom ste pokazali da naša Srbija uvek ima na koga da računa za osvajanje medalja na velikim takmičenjima! Nastavite da svojom istrajnošću i posvećenošću budete motivacija i inspiracija za sve, jer uspesi su uvek proizvod neodustajanja, spremnosti, velike želje i vere u sopstvene mogućnosti i pomeranje granica - kaže se u čestitki ministra Udovičića.

PROČITAJTE JOŠ: