Saša Blagojević Nenad Borovčanin Dragan Lazić
Alo/Vladimir Marković
Saša Blagojević Nenad Borovčanin Dragan Lazić

Alo/Vladimir Marković

Saša Blagojević Nenad Borovčanin Dragan Lazić , Foto: Alo/Vladimir Marković

Povodom Svetskog prvenstva u boksu u Beogradu 2021. godine, u redakciji „Alo!“, na trećem spratu zgrade „Borbe“, instaliran je i svečano otvoren ring! Pravi, pravcati...

Uz zvuk gonga označen je početak partnerske saradnje Bokserskog saveza Srbije i naše medijske kuće, sa ciljem da se zajedničkim snagama promoviše sva lepota i draž „plemenite veštine“.

Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS), simbolično je uručio rukavice predstavnicima našeg menadžmenta - Saši Blagojeviću i Draganu Laziću. Postavkom ringa u redakciji srpska prestonica dobila je još jedno mesto za bokserske okršaje i revijalne mečeve, ali i poligon za razmenu mišljenja, oči u oči, kroz intervjue sa budućim gostima „Alo!“ novina i portala „alo.rs“ - od političara, glumaca, sve do estradnih i sportskih zvezda.

Instalacija ringa u prostorijama jedne medijske kuće, kao jedinstveni poduhvat u svetu, predstavlja početak realizacije niza inovativnih ideja koje BSS i „Alo!“ planiraju da sprovedu do starta najvećeg sportskog događaja u našoj zemlji i regionu iduće godine!

BOROVČANIN: Predsednik Vučić, kao čovek iz boksa, najviše pomaže

Za nepune tri godine Nenad Borovčanin je za srpski boks uradio više nego svi njegovi prethodnici u proteklih 30. Ipak, predsednik BSS-a naglašava da bez pomoći države ni njegove ideje ne bi mogle da budu realizovane.

- Aleksandar Vučić je kao bivši predsednik BK Pinki i BK Radnički inicirao niz projekata koji već daju rezultate. Lobiranjem za dobijanje domaćinstva Svetskog prvenstva u Beogradu 2021. godine dobili smo priliku da i naš boks vratimo na veliku scenu, na mesto koje mu pripada - konstatuje Borovčanin.

Šraf po šraf, konopac po konopac, i eto bokserske arene u srcu redakcije!

Zavrćući šraf po šraf, zatežući konopac po konopac, u toku radnog vremena redakcije „Alo!“ ekspresno je nikao podni ring, sa sve plavim i crvenim uglom.

Ring je poklon Bokserskog saveza Srbije, a za njegovu instalaciju bio je zadužen majstor Braca, dobro poznat u svetu boksa i kik-boksa.

- Postavio sam na desetine ringova u Srbiji i okruženju, ali ovaj ima posebnu draž jer se nalazi u srcu jedne redakcije. Otkako je Nenad Borovčanin došao na mesto predsednika BSS-a, boks je ponovo oživeo. Poklonio je silne ringove klubovima, podelio je besplatno opremu, pa sad i za nas majstore ima posla - rekao je Miroslav Braca Tadić.

PROČITAJTE JOŠ: