Čedo Pantić
instagram/printscreen
Čedo Pantić

instagram/printscreen

Čedo Pantić, Foto: instagram/printscreen

Ovaj mladić iz Modriče koji trenira u kik-boks klubu „Hektor“ iz Laktaša u prethodnim godinama nanizao je sjajne rezultate u popularnoj organiziciji Megdan, a od ove godine očekuje mnogo više.

- Što se tiče ove godine u pregovorima sam za Rumuniju da radim protiv njihovog najboljeg borca za šampionski pojas. Na Megdanu sigurno za još jednu titulu. U naredne dve godine ću zablistati na svetskoj sceni. Buku pravi tišina - Kaže Čedo za "Alo.rs".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Čedo Pantić (@cedo_tdi_1)

Popularni "TDI" isiče da situacija zbog pandemije korona virusa nije idealna, ali da je njegov sport specifičan i da se u bilo kom momentu traži trud i odricanje.

Motivacija je za njega bitan faktor. On tvrdi da za ostvarenje planova moraš biti opsednut svojim ciljem.

- Moltivacija je najbitniji faktor, jer bez nje borac ne grize. Potrebno je svaki dan sebi da govoriš šta si zacrtao da bi to i ostvario. Drugim rečima, moraš biti bolestan i opsednut i svaki dan naći način za motivaciju. Ipak najveća motivacija za mene je moj sin - bez dileme ističe Pantić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Čedo Pantić (@cedo_tdi_1)

On što Čedo silno želi je osveta za poraza koji mu je zadao Ramazan Razakov 2019. godine na Megdanu, ipak postoji jedan uslov da se održi rimeč.

- Sto se tiče Ramazana pristali su čelnici Megdana, ali do meča ce doći tek kad publika bude u dvorani, jer drugačije ne bi imalo smisla. Očekujemo najveci broj navijača iz Republike Srpske - rekao Čedo. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Čedo Pantić (@cedo_tdi_1)

Naravno neizostvavno pitanje je da li bi se Čedo oprobao u MMA sportu.

- Dosta me to ljudi pita, naravno da želim, ali prvo želim da se ostvarim u svom polju, do tada ne mrdam - kaže mladi kik-bokser.

Pročitajte još: