HOROR BUJANOVAČKOG SPORTISTE U autobusu u Nišu pretučen MMA takmičar Milan Nakić, državnog reprezentativca rukama i nogama udarala sedmorica muškaraca

Sramotna situacija koja mora biti najstrože sankcionisana.

Milan Nakić
Milan Nakić, Foto: Alo

Pospanog i umornog reprezentativca Srbije u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) Milana Nakića iz Bujanovca u autobusu “Niš ekspresa” u Nišu divljački su pretukli šofer i kondukter. Razjareni domaćini autobusa izveli su iz drumske krstarice poznatog bujanovačkog sportistu i na peronu autobuske stanice nastavili da ga sa još sedmoricom batinaša brutalno tuku.

Krvnički pretučeni i poniženi MMA borac vraćao se 16. marta uveče sa turnira “Megdan odabranih” u Novom Sadu. Presedao je u Nišu posle 23 časa.
"Vozač i kondukter budili su me da izađem iz autobusa.Pospan i previše umoran možda sam ih opsovao i uvredio. Počeli su da me divljački udaraju. Izveli su me iz autobusa, vukli kao životinju. Još sedmorica muškaraca im su me tukla rukama i nogama. Nisam mogao da se branim. Ubrzo je stigla policije i sve sam im objasnio", rekao je prebijeni takmičar i trener Kluba mešovitih borilačkih sportova “Knez Lazar” u Bujanovcu .

 

Milan Nakić,kome predstoje borbe u Frankfurtu i Istambulu, podneo je niškom tužilaštvu krivične prijave protiv vozača i konduktera “Niš ekspresa”, koji su ga brutalno pretukli, povredili i ponizili.

 • Korisnik: dexi
  18/03/2019 - 19:47
  Poslati konduktera I vozača u Istanbul da se biju kao MMA borci
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi