Ivana Habazin - trener
printscreen
Ivana Habazin, Foto: Jake May/The Flint Journal via A

 

Najbolja hrvatska bokserka i svetska prvakinja u dve kategorije, petog novembra ove godine bi trebalo da se bori za novu titulu, a protivnica joj je Amerikanka Klarisa Šilds!

PROČITAJTE JOŠ:

Danas je održano službeno merenje u Mičigenu, a dogodio se neviđeni skandal potšo je napadnut Ivanin trener Bashir Ali, prenose hrvatski mediji!

"Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne", rekla je Habazin za RTL.

Drama je počela tako što je Šilds stala na vagu da bi se kvalifikovala za borbu, Ivanin trener je prišao da vidi koliko ima kilograma, a njena sestra je krenula histerčno da se dere na Bashira da se makne! Došlo je do koškanja a onda su strane razdvojene!

Samo desetak minuta kasnije, došao je nepoznati čovek, za koga se smatra da je Klarisin brat koji je tek izašao iz zatvora i krenuo je prema Bashiru i udario ga je sa leđa. On je pao i ostao nepomično ležati u lokvi krvi. 

Na snimku se mogla čuti Ivana kako plače za svojim trenerom, a odmah je pozvala i policiju, hitna je došla posle deset minuta. Odveli su ga u nosilima, a prevezli helikopterom, gde je došao do oblićnje bolnice i hitno će biti podvrgnut operaciji!

Inače, Amerikanka Klarisa Šilds je dvostruka svetska i olimpijska pobednica, neporažena je u profesionalnog karijeri, a mnogi je smatraju najboljom bokserkom u istoriji!

Habazin bi eventualnom pobedom stigla do najvećeg uspeha u karijeri i dodatno bi se upisala u stranice ovog sporta!

BONUS VIDEO

Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos