PREDSEDNIK AIBA GOST BEOGRADA I VUČIĆA Svetsko bokserkso prvenstvo u Srbiji biće najbolje u istoriji

Pripreme su uveliko u toku.

Aleksandar Vučić, Nenad Borovčanin
Aleksandar Vučić, Nenad Borovčanin, Foto: Instagram

Srbija je nedavno u Budimpešti dobila organizaciju Svetskog prvenstva, a prvi čovek AIBA boravio je danas u Beogradu i zajedno sa predsednikom Bokserskog saveza Srbije Nenadom Borovčaninom bio na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića. Predsednik Svetske bokserske federacije (AIBA) Marokanac Mohamed Mostasan izjavio je danas da je impresioniran Srbijom i da očekuje da će Svetsko prvenstvo 2021. godine da bude najbolje u istoriji.

Aleksandar Vučić, Nenad Borovčanin, Mohamed Mostasan
Aleksandar Vučić, Nenad Borovčanin, Mohamed Mostasan, Foto: Instagram

- Impresioniran sam Srbijom, predsednikom Vučićem, Borovčaninom, ministrom Udovičićem. Srbija je zemlja sporta, država je uz boks i verujem da će Svetsko prvenstvo sledeće godine biti najbolje u istoriji - rekao je Mostasan i konstatovao da mu je posebno zadovoljstvo bilo da vidi srpske bokserske legende (Mirko Puzović, Tadija Kačar, Dragomir Vujković, prim. aut).

Mostasan je istakao da je prezentacija Srbije u Budimpešti bila impresivna i da su vodeći ljudi AIBA jednoglasno odlučili da se šampionat održava u Beogradu.

- Srbija se više puta dokazala kao odličan organizator sportskih događaja, prezentacija je bila fantastična, a danas sam se na licu mesta uverio da nas očekuje sjajna promocija bokserskog sporta u Beogradu - poručio je Mostasan, koji je u Beogradu bio zajedno sa jednim od najbližih saradnika Umarom Kremlevom, direktorom Bokserskog saveza Rusije i velikim prijateljem Srbije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi