Džudo savez
ALO Foto: Dejan Briza
Džudo savez

ALO Foto: Dejan Briza

Džudo savez, Foto: ALO Foto: Dejan Briza

Na svečanosti u Beogradu okupio se krem džuda, kako bi se proslavila bronzana medalja Nemanje Majdova na nedavnom Svetskom prvenstvu u Tokiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski džudista je do uspeha u Japanu stigao posle manje od dva meseca posle operacije ligamenata, čime je još jednom dokazao klasu. Uz Nemanju je juče, kao i tokom čitave karijere, bio njegov otac i trener Ljubiša, koji je posle SP dobio nagradu za najboljeg trenera Evrope u izboru EJU.

Nurmagomedov stavio Amera pod "giljotinu", spektakl u Abu Dabiju! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.09.2019. 09:25 Skoro jednogodišnja pauza nije ostavila traga na Kabiba! Kabib Nurmagomedov , Foto: AP Photo/ Mahmoud Khaled Kabib Nurmagomedov upisao je 12. uzastopnu pobedu, a na svoj spisak poraženih je dodao ime Amerikanca, Dastina Pojrijera. Rus je slavio dva minuta pre kraja treće runde pred punom arenom u Abu Dabiju!

Svečanosti su prisustvovali i ostali džudo reprezentativci Srbije, predvođeni Aleksandrom Kukoljem, saborci Majdova iz Crvene zvezde, predsednik nacionalnog džudo saveza Ivan Todorov i čelnici Olimpijskog komiteta Srbije, predsednik Božidar Maljković i potpredsednik Žarko Zečević.

BONUS VIDEO:

Nemanja Matić fotografisao sina sa Ronaldom, a onda usledio srdačan pozdrav fudbalera