Davor Štefanek
ALO/Marko Metlas
Davor Štefanek

ALO/Marko Metlas

Davor Štefanek, Foto: ALO/Marko Metlas

"Ako odem na Olimpijske igre, mogu samo da obećam da ću doneti Srbiji medalju iz Tokija", samouveren je Štefanek u izjavi Tanjugu, nekoliko dana posle uspeha srpskih rvača i osvojene dve bronze na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu - Mihaila Kadžaje i Mata Nemeša", rekao je Štefanek.

Reč "ako" od Štefaneka dolazi jer će sesa Matom Nemešom boriti za mesto u timu Srbije u kategoriji do 67 kilograma grčko-rimskim stilom.

"Još se ne zna ko ide. Već 10 godina zajedno treniramo, Mate mi je puno pomogao kada sam bio pobednik u Riju, isto tako je puno naučio od mene kroz pripreme i domogao se bronze u Kazahstanu. Čestitam mu na tome", istakao je šampion i Rija.

Pročitajte još:

Veliki je optimista po pitanju uspeha srpskih rvača u Tokiju i zato očekuje dve medalje, a najviše od - sebe.

"Uvek očekujem mnogo od sebe. Tako uvek krećem. Stevan Mićić je izvanredan u slobodnom stilu, ostao je bez bronze na SP sa dva minimalna poraza. U samom je vrhu... Najveći kandidat je Viktor Nemeš, tu je i Miha Kadžaja. Neko od nas četvorice doneće dve medalje. Ne mogu da tvrdim sa sigurnošću, ali kada kažem nešto to i ostvarim. Od mene očekujte medalju", najavio je Štefanek.

Bonus video: Sukob navijača na severnoj tribini i ulazak policije