Darko Stošić
Dušan Milenković
Darko Stošić, Foto: Dušan Milenković

* Darko Stošić ima skor od 13 pobeda i 3 poraza, konkretno u organizaciji UFC 1-2

* Kenedi Enzečukvu ima 7-1 i 1-1 u UFC-u

* Ovo je Darku bio drugi uzastopni poraz, početkom juna od njega je odlukom sudija bio bolji Devin Klark

Darko Stošić (13-3, 1-2 UFC) u svojoj trećoj borbi u UFC-u upisao je drugi poraz. 27-godišnji poluteškaš na priredbi "UFC on ESPN 5" u Nju Džerziju izgubio je jednoglasnom odlukom sudija (29:26, 28:27, 28:27) od Nigerijca Kenedija Enzečukvua (7-1, 1-1 UFC).

Nakon što je bio bolji u prvoj rundi, Srbinu je u drugoj rundi oduzet bod zbog niskog udarca. Imao je problema sa nosom zbog direkata kojima ga je 13 centimetara viši nigerijsko-američki borac pogađao. Iako je protivnik koji se borio iz kontragarda imao prednost u ovom delu borbe, Stošić je uspeo dva puta pogoditi vrlo dobrim midl kikom.

Isti udarac uspešno je koristio i početkom zadnje runde, ali mu je zatim oduzet još jedan bod zbog niskog udarca. Sredinom runde ide na rušenje, ali ga ne uspeva završiti. Nakon toga uz žicu, ruši protivnika, ali se Enzečukvu vraća na noge.

PROČITAJTE JOŠ:

Stošić je tokom borbe zadao značajno veći broj udaraca, ali su ga dva oduzeta boda koštala pobede. Ovo mu je bio drugi uzastopni poraz. Početkom juna izgubio je jednoglasnom odlukom od Devina Klarka.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića