Bogdan Ilić
Printscreen Facebook Boks klub M
Bogdan Ilić

Printscreen Facebook Boks klub M

Bogdan Ilić, Foto: Printscreen Facebook Boks klub M

Telo Bogdana Ilića (19), koji je auto sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka, izvučeno je iz vode posle nesreće koja se dogodila oko 22 sata na putu ka Rajkovoj pećini u Majdanpeku.

Vozilo koje je bilo iza njih je stalo, a vozač je uspeo iz vode da izvuče dvojicu mladića koji su bili kolima sa Bogdanom, ali on je ostao zarobljen u vozilu i tako izgubio život.

Tragedija je potresla Majdanpek, ali i sportsku javnost u Srbiji, pošto je Bogdan Ilić bio velika bokserska i MMA nada.

On je osvajao i medalje na međunarodnim takmičenjima. Bio je drugi na prvenstvu Balkana, treći na državnom prevnstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA.

Bio je dečko za primer, veliki sportista i jedan od najboljih članova boks kluba "Miners", koji se oglasio saopštenjem posle velike tragedije.

- Neopisiva tragedija zadesila je naš grad i naš klub. Ugašen je jedan mladi život. Naš šampion koji je od osnivanja našeg kluba, još kao osnovac, počeo da hrabro ulazi u borilišta širom države doneo je svima ponos i sreću ređajući pobede i medalje. Reči utehe porodici za ovakvu bol, a i svima nama ne postoje. Bogdane, neka te anđeli čuvaju i neka ti Gospod otvori rajska vrata - piše u poruci kluba.

Komentari (1)

beba

04.05.2021 17:42

Kakvo lepo dete! Tragedija...