SUDAR DIVOVA U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Spektakularni revanš završen "kukavičkom" taktikom! Džošua ponovo šampion sveta! (FOTO/VIDEO)

Odličan meč Entoni Džošue i Endi Ruiza!

Entoni Džošua i Endi Ruiz
Entoni Džošua i Endi Ruiz, Foto: (Nick Potts/PA via AP)

Revanš meč istorijskog spektakla između Entoni Džošue i Endi Ruiza završen je posle

Prvih nekoliko rundi je pripalo Britancu koji je zadao par direktnih udaraca Amerikancu (poreklom iz Meksika), čak je jednim krošeo razbio arkadu i raskrvario Ruiza!

Entoni Džošua i Endi Ruiz
Entoni Džošua i Endi Ruiz, Foto: (Nick Potts/PA via AP)

Peta runda je bila izjednačena, a onda je krenula igra "mačke i miša"!

U sledećim rundama Džošua je izbegavao napade Meksikanca koji je uspeo da uputi nekoliko udarca Britancu! "Bežao" je Džošua i u ostalim rundama što je žestoko izritiralo krupnog i omalenog Amerikanca koji nije mogao da ga ugrozi!

Entoni Džošua i Endi Ruiz
Entoni Džošua i Endi Ruiz, Foto: (Nick Potts/PA via AP)

Sedma runda je pripala Džošuii  koji je zadao Ruizu nekoliko teških udaraca, ali on nije pao!

Ruiz je opasno pripretio u osmoj rundi, plasirao mu je jedan udarac u telo posle čega se Britanac ozbiljno uzdrmao! Deveta runda nije pripala nikome, ali viđeni su odlični naleti obojice boksera!

Deseta runda je pripala Britancu, sjajnim udarcem je skupio dodatne poene! Pretposlednja runda je bila dosadna, Džošua je izbegavao bilo kakav kontakt!

Poslednja runda, mora Ruiz na sve ili ništa, Džošua ulazi u klinč i grli rivala, na ovaj način troši vreme! Sjajan udarac Britanca levim krošeom, ali nije ni pomerio Ruiza, zaista nestvarno! Džošua ne sme da uđe u razmenu, jer na taj način dodeljuje "besplatne" poene Amerikancu! Gotovo! Kraj meča! Još jedna runda pripala Džošuii!

Čeka se sudijska odluka, ali zasigurno je Britanac slavio u ovom revanšu!

Jednoglasna sudijska odluka, Entoni Džošua je vratio četiri pojasa koja mu je Meksikanac oduzeo u prvoj borbi. Dve odluke su bile 118-110, dok je treća bila 119-109, a sve tri su otišle na ruku Entoni Džošue!

Džošui je to bila 23. pobeda u 24. meču u karijeri, Ruiz je zabeležio drugi poraz u 35 borbi! Obojica borca su čestitali jednom drugom, a neslužbeno si potvrdili da nas očekuje i treća borba! Džošua se Amerikancu osvetio za poraz od pre šest meseci, osvojio je WBA (Super), IBF, WBO i IBO titule. 10

Oko 55 miliona dolara je pripalo pobedniku!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi