Bokserski derbi u Alo!
Alo!/Marko Metlaš

Srce Beograda. Treći sprat zgrade „Borbe“ u Kosovskoj ulici. Redakcija „Alo!“.

Boks Alo

Alo/Marko Metlaš

Boks Alo, Foto: Alo/Marko Metlaš

U prostorijama naše medijske kuće instaliran ring. Sve pomalo nalik „Medison skver gardenu“ ili bar kultnim arenama u Las Vegasu. Sevale su pesnice u dvoboju za pamćenje, u predigri bokserskog večitog derbija na Trgu republike (subota, 19). Glavni akteri, ko od brega odvaljeni - superteškaši, reprezentativci Srbije.

Bokserski derbi u Alo!

Alo!/Marko Metlaš

Dobrodošlica: Glavni i odgovorni urednik Duško Vukajlović je dočekao boksere, Foto: Alo!/Marko Metlaš

U crvenom uglu - Sanel Hasanović (član Crvene zvezde), u plavom - Dušan Veletić (Partizan). Gongom je označen početak istorijskog duela jer, nećete verovati, predstavnici Partizana i Zvezde punih 26 godina nisu imali zvanični meč.

Borovčanin: A sad, svi na Trg!

Bokserski savez Srbije i „Alo!“ nastavljaju sa iznenađenjima. Promotivni meč Hasanovića i Veletića bio je prava uvertira za spektakl koji nas očekuje u subotu. Nenad Borovčanin, predsednik BSS-a, pohvalio je nezaboravni događaj u prostorijama našeg lista i iskoristio priliku da pozove Beograđane na meč Crvena zvezda - Partizan. - Sad svi na Trg republike! Nekada su se dueli večitih održavali na Tašmajdanu, sada želimo da nastavimo tu svetlu tradiciju - rekao je Borovčanin.

I sve je delovalo kao na pravom bokserskom spektaklu. Publika, koju su činili novinari našeg lista i portala, na nogama je dočekala proglašenje, iako pobednika na kraju nije bilo: Hasanović vs. Veletić - nerešeno!

- Ovo je bio revijalni meč, ali Dušan i ja se nismo štedeli. Odluka sudija je na kraju bila pravedna, ali u subotu na meču Zvezda-Partizan očekujem pobedu svog kluba - rekao je Sanel Hasanović, šampion u crvenoj majici.

I Partizanova uzdanica Dušan Veletić bio je oduševljen neobičnim ambijentom u kojem je održan meč.

- Boksovao sam na raznim mestima, ali u redakciji - nikada. Fenomenalna promocija srpskog boksa. Dobra uvertira za subotnji spektakl na Trgu republike. Dođite, videćete najbolje boksere na delu - poručio je Dušan Veletić.

Bokserski derbi u Alo!

Alo!/Marko Metlaš

Odlukom sudija meč je završen nerešeno, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Generalna proba ekipnog meča Zvezda - Partizan u redakciji „Alo!“ bila je uspešna. Nastavak sledi...

PROČITAJTE JOŠ: