Sara Damjanović
Instagram: saratkd7
Sara Damnjanović

Alo! / Dejan Briza

Sara Damnjanović, Foto: Alo! / Dejan Briza

Sara Damnjanović (21) ima gotovo 300.000 pratilaca na Instagramu, a njeni video-klipovi i fotografije lajkuju se i u Mančesteru.

Međutim, ova atraktivna Beograđanka je čvrsto na zemlji, pa studiozno razmatra brojne poslovne opcije, kojih je iz dana u dan sve više.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

✨♥️✨

A post shared by Sara Damnjanović (@saratkd7) on Dec 17, 2018 at 11:28am PST

Neretko, kaže Sara za „Alo!“, dobija i bračne ponude, ali na nesreću potencijalnih mladoženja, trenutno joj je karijera na prvom mestu.

- Najveći deo karijere provela sam u Tekvondo klubu Galeb. Osvojila sam 2015. godine medalju na EP za mlađe seniore (do 21 godine), posle toga zlato na balkanskom i državnom prvenstvu. U međuvremenu, život me je okrenuo na neku drugu stranu, pa sam trenutno usredsređena na poslovnu karijeru više nego na sportsku. Takmičila sam se na Izboru za mis Srbije. Osvojila sam titulu za mis fotogeničnosti i mis interneta, a i novinar sam sportske rubrike portala „telegraf.rs“ - kaže lepa Sara.

Fudbal je još jedna njena strast...

- Čitavog života ga igram. Tako je i dan-danas, kada imam vremena. Pratim i utakmice. Bolje da ne pričam od kojih sve fudbalera dobijam bračne ponude. Svi bi da me žene, ali putem Instagrama. Fudbaleri svetski poznatih klubova nudili su se da dođu u Beograd. Rekla sam im da dođu jedino ako hoće da uradimo intervju. Ne bih da imenujem, mogu samo da kažem da su u pitanju zvezde Mančester junajteda, Milana, Sevilje, Bešiktaša, Barselone - otkriva Damnjanovićeva.

Sara Damnjanović

Alo! / Dejan Briza

Sara Damnjanović, Foto: Alo! / Dejan Briza

Iz Holivuda me zovu da budem zlikovac

Jedna od brojnih ponuda za poslovnu saradnju na njenu adresu stiže iz Holivuda.

- Oduvek sam želela da se bavim glumom. Volela bi da se oprobam u akcionim filmovima, sličnim onima koje je nekada snimao Brus Li. Samo što bih ja bila ženska verzija. Obično mi nude da budem zlikovac u filmu. I dalje su to otvorene opcije, razmišljam, u stalnom sam kontaktu sa menadžerima iz Los Anđelesa - naglašava Srpkinja.