Džemal Mahmić
Facebook printscreen
Džemal Mahmić

Facebook printscreen

Džemal Mahmić, Foto: Facebook printscreen

U rafalnoj pucnjavi koja se dogodila danas u zeničkom naselju Londža kod buregdžinice Ladžana, smrtno je stradao Džemal Mahmić (33), nekadašnji višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope te viceprvak sveta u kik-boksu. Policija traga za Antom Palavrom (21) koji je osumnjičen je za ubistvo Mahmića.

Mladić, koji je prema ranijim medijskim navodima rođen 1998. u Novoj Bilo i 13 godina je mlađi od Mahmića, već nekoliko godina osvaja priznanja i postiže zapažene rezultate u MMA borilačkim veštinama, kao član lokalnog zeničkog kluba. Prema dosadašnjim pojavljivanjima u medijima, iza njega nema kriminalnih dela, nego je njegovo ime moguće pronaći samo u sportskoj rubrici na većini portala.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, u poslednjih desetak godina u tri navrata na tri različite lokacije je pucano na Mahmića, pri čemu je najmanje jedna osoba ubijena, a dve ranjene. Motivi i razlozi za ovaj gnusan čin nisu poznati, a dozu neizvesnosti i straha Zeničanima uleva i sama “odabrana lokacija” za egzekuciju, jer se nalazi u centru grada, na lokaciji na kojoj je uvek mnogo pešaka, te sama činjenica da se ne radi ni o dobu dana, niti vrsti objekta u kojoj je “za očekivati” takva scena.

Inače, Mahmić je višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope, te viceprvak sveta u kik-boksu. Bio je profesionalni prvak BiH u boksu, a svojevremeno je bio najperspektivniji borac u BiH.

Krajem 2011. godine zadobio je teške povrede glave, i to prelom kostiju lica i nosa, te prostrelnu ranu leve natkolenice u tuči i pucnjavi koja se dogodila u Zenici. Ali je uspeo da oporavi.

Čovek iznutra izašao pred kamere i ispričao sve detalje odnosa Tumbakovića i Jovića! "To je malo ružno..."

AUTOR: Blicsport/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 12:55 Sada je situacija daleko jasnija. Vladimir Matijašević, Foto: Alo!/M. Metlaš Veliku prašinu podigla je odluka Ljubiše Tumbakovića da u nacionalni tim ne pozove Luku Jovića i konačno je jasno - napadač Real Madrida nije kažnjen.

Mahmić je bio osuđen zbog pucnjave koja se dogodila 22. septembra 2012. godine na lokaciji Stare pijace u centru Zenice u kojoj je stradao nedužni Zeničanin Amer Pivić (18), koji je čekao gradski prevoz. Tada se iz zeničkog zatvora obratio javnosti i tvrdio je da toga dana uopšte nije pucao a da mu je tada napravljena klasična sačekuša.

Posebno je tragično da su iza ubijenog Mahmića ostali supruga i jedno dete, a da je drugo na putu. Inače, zenička policija još intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je pucao na Mahmića u jednoj buregdžinici u Zenici.

BONUS VIDEO:

Fudbaleri Crvene zvezde pred trening u Londonu