Veljko Ražnatović
Alo!/Vladimir Marković
Veljko Ražnatović

Alo!/Vladimir Marković

Veljko Ražnatović nema poraz u karijeri, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Posle Hrvata, pašće i Albanac sa Kosova!

Veljko Ražnatović, bokserska zvezda u usponu, želi da nastavi niz od sedam pobeda u profesionalnoj konkurenciji, a za sledećeg rivala je odabrao, ni manje ni više, nego Albanca Petrita Mazrekaja (27), rođenog na Kosovu!

Nikolić uručio poklon dres i medalju Brusu

Alo!/Marko Metlaš

Čitav događaj, koji bi trebalo da se odigra 31. avgusta, dobija na zanimljivosti zbog činjenice da je Mazrekaj blizak prijatelj sa Ramušem Haradinajem. Tačnije, Haradinaj je borcu sa Kosova svojevremeno uručio albansku zastavu na jednom od svečanih prijema zbog „sportskih ostvarenja“. Na sve to, Haradinaj već politizuje čitav događaj i zakuvava atmosferu izjavom da Mazrekaj ne može da ide u Beograd da boksuje već da taj meč mora da bude održan na nekom drugom mestu!

- Još smo u pregovorima oko mesta održavanja meča, ali Haradinaj i mnogi drugi smatraju da u Beogradu ne bi bio bezbedan - izjavio je Mazrekaj za albanske medije.

Ramuš Haradinaj

Alo!/Ognjen Radošević

Ramuš Haradinaj, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Veljko Ražnatović se još ne oglašava povodom cele priče, ali posle meča sa Hrvatom Petrom Mrvaljem, koga je nedavno nokautirao u prvoj rundi, pokazao je u kasnijim istupima da ga politika ne zanima. Opet, sigurni smo da će imati dovoljno motiva da patosira još jednog rivala. Albanski mediji agituju da meč bude održan u Prištini?!

 

UNIQA i Delfini

Alo!/V.Zogović