Ceca
Alo/promo
Ceca

Alo/promo

Ceca, Anastasija i Bogdana. Foto: Alo/promo

Veljka su iz publike bodrile majka Ceca, sestra Anastasija i verenica Bogdana, a bokser je nakon pobede uzviknuo: „Tata, ovo je za tebe!“. 

Najveća muzička zvezda i ponosna majka, Svetlana Ražnatović za „Alo!“ je ispričala kako se oseća nakon sinovljeve pobede.

- Iskrena da budem, nisam imala u planu da idem na meč jer je poznato da sam od trenutka kada je Veljko počeo da se bavi boksom bila veoma uplašena. Ipak, kada mi je rekao da bi trebalo da budem tu, da budem njegova podrška, satisfakcija i motiv za meč, odmah sam pristala - kaže Ceca za naš list.

PROČITAJTE JOŠ:

Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska)

Promo

- Strah nije bio jači od mene, pobedila sam ga zbog Veljka! Kada sam ušla u halu, bila sam veoma smirena i samouverena. Osećaj kada sedite u prvom redu i gledate sve uživo neopisiv je. Anastasija me je pitala: „Mama, da li osećaš neku blagu tremu u stomaku“. Iskrena da budem, nisam! Zaista sam verovala u njega - ispričala je Ceca za „Alo!“.

Ceca

Alo/promo

Veljko, Foto: Alo/promo

Reakcija folk dive na Veljkovu pobedu bila je najviše komentarisana na društvenim mrežama. Ceca je skakala, mahala stegnutim pesnicama i veselila se zbog sinovljeve pobede.

- Inače se tako radujem, pa ne vidim šta je tu bilo čudno! Tako sam se radovala i kada je Obilić dobijao (smeh). Sve vreme su kamere bile fokusirane na mene i pratile svaki moj pokret, a ja sam se od srca obradovala kada je moje dete dobilo meč - kaže Ceca i dodaje da joj borilačke veštine nisu strane.

Volela bih da se Veljko bavi drugim poslom!

S obzirom na to da je mladom Ražnatoviću ostalo još samo da diplomira na fakultetu za menadžment i ekonomiju, Ceca kaže da će ga podržati čime god odluči da se bavi u životu.

- Veljko je mlad i školovan momak, a izbor sporta je bila njegova ljubav. Ja kao roditelj mogu da ga posavetujem, a da li će to usvojiti, videćemo! Volela bih, iskreno, da se bavi nečim drugim, ali šta je - tu je. Neka je on samo živ i zdrav - rekla je Ceca.

 - Poznajem mnogo ljudi iz sporta, pošto smo Željko i ja ranije stalno pratili takmičenja u borilačkim veštinama. Podržavam sportiste i volim da pomažem onima koji nešto vrede, a zbog loših finansijskih uslova ne mogu da ostvare dobar rezultat - otkrila je Ceca za „Alo!“.