KREĆE OPERACIJA "POBEDNIČKO POSTOLJE" Piperski: Vrhunski uslovi za naše boksere u Rusiji, cilj je medalja na EP

Trener bokserske selekcije Srbije Milan Piperski izjavio je da ekipa ima vrhunske uslove na zajedničkim pripremama sa Rusima u Moskvi i poručio da je cilj da se osvoji medalja na šampionatu Evrope 2019. godine.

Srpski bokseri na pripremama
Srpski bokseri na pripremama, Foto: S.Župljanin

"Realizacijom ovog projketa, prvog ovakve vrste za naše boksere i trenere, dobili smo adekvatne uslove za vrhunsko bavljenje ovom plemenitom veštinom. Cilj je da Srbija ponovo postane jaka sredina u kojoj će mladi u punoj meri i sa savremenom metodologijom rada i priprema iznedriti nove šampione, a nama je cilj da već u 2019. imamo evropsku medalju", izjavio je Piperski.

SRPSKI TENISER NIJE IMAO ŠANSE Delpo prejak za Krajinovića u Pekingu (VIDEO)

Prema njegovim rečima, doček u Rusiji je bratski i svi se osećaju kao kod kuće.

boks
boks, Foto: Alo! V. Zogović

"Pružili su nam vrhunske uslove za trening, sportsko-medicinsko i motoričko testiranje, a za nas trenere poseban značaj ima predavanje, odnosno seminar prvo trenera Bokerske federacije Rusije Eduarda Kravcova iz oblasti boksa i o novom pristupu treninzima, načinu psihološke pripreme boksera i rada sa bokserima. Puno toga smo naučili i verujem da će sve ovo doprineti rezultatskom progresu u budućnosti i realizaciji ciljeva koje smo postavili, a oni su uvek veliki i ne skromni, jer mi smo sportska nacija koja priznaje samo pobedu", rekao je Piperski.

TRAGEDIJA Preminuo košarkaški GOROSTAS, rivali su bežali od njega, narod mu se klanjao!

Bokseri Srbije naredne nedelje učestvovaće na međunarodnom turniru A kategorije “Memorijal V. Liventsev” u Minsku, gde će odmeriti snage sa takmičarima iz oko 20 zemalja , najvećim delom iz nekadašnjeg SSSR-a.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi