Veljko Ražnatović
youtube/Novo Jutro
Veljko Ražnatović

youtube/Novo Jutro

Veljko Ražnatović, Foto: youtube/Novo Jutro

Veljko Ražnatović (22) danas u hali “Ranko Žeravica” u Novom Beogradu sedmi put će ući u ring u profesionalnoj karijeri, ali će mu to biti debi u rodnom gradu i to kakav. Protivnik mu je rival iz Čapljine Hrvat Petar Mrvalj (26)

Ražnatović je u emisji "Novo jutro" rekao da je spreman za večerašnji spektakl i da protivniku skida kapu na hrabrosti za današnji borbu.

- Spreman sam da uletim tamo i da uradim ono što najbolje znam. Ovo je profi boks a i treba da se boksujemo večeras. On je dečko došao u Beograd da se bije sa mnom koji realno predstavljam ovaj grad!"

PROČITAJTE JOŠ:

Kolarov, Džeko, De Rosi i Toti

Žan-Leon Žerom

Veljkov trener Jovan Rakonjac, rekao je da se juče na merenju pokazala Veljkova samouverenost.

- Danas će se u Hali sportova održati deset borbi, odabrali smo tu halu iz razloga što dosta boksera koji danas nastupaju, tu i treniraju. Inače, to je i nekada bio hram boksa u Beogradu. Pokazala se Veljkova samouverenost i po meni jedna doza uplašenosti njegovog protivnika – rekao je Rakonjac.

Veljko je istakao da se oko pet i po nedelja intenzivno priprema za ovaj meč, i da je priprema Tekla po svim svetskim standardim, kao i da će se to, kako kaže, videti danas u ringu.

"Ne bih da nešto lajem prevremeno, taktika je takva da ne napusti ring na nogama, i da tako ne bude šta je tu je. Ja ću se svim silama potruditi da ne bude tako" - rekao je Veljko.

Na pitanje voditelja da li je mogao da izabere težeg protivnika Veljko je rekao:

"Men trener i menadžeri samo kažu "boksuješ". Ja sam bokser, nema tu šta ja da razmišljam, koga mi stave tu, koga mi ubace u ring moje je da ga izbacim odatle!" - zaključio je Veljko.