Polijana Vijana
instagram/printscreen
Polijana Vijana

instagram/printscreen

Polijana Vijana, Foto: instagram/printscreen

Poljska MMA zvezda Polijana Vijana doživela je veliku neprijatnost kada ju je jedan nasilnik napao na ulici. Međutim, nije ni bio svestan da se namerio na devojku koja u oktagonu ima skor od 10 pobeda i samo jednim porazom.

- Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode... A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe, da mu dam telefon koji sam već bila vratila u džep. Počeo je da govori da se ne opirem jer je naoružan - prisećala se zanosna Polijana.

Stvari su potom počele brzo da se dešavaju.

- Kada je stavio ruku na pištolj, shvatila sam da je premekan i pomislila da je u pitanju lažnjak, neki od kartona... Shvatila sam da, čak i da je pravi, neće imati vremena da ga izvuče jer mi je bio preblizu - opisivala je hrabra Brazilka.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Dana White (@danawhite)

- Ustala sam i odmah ga dvaput udarila rukom, a onda i jednom nogom. Pao je, a ja sam pritrčala i od pozadi ga zgrabila oko vrata. Onda sam ga podigla i smestila, tako da sedimo gde smo i bili pre toga, i rekla sam mu "E, sad da sačekamo policiju".

On se pravdao da je "samo pitao koliko je sati", ali, Polijana Vijana tvrdi totalno drugačije:

- Ma, jeste, kako da ne... To je samo govorio jer je video koliko sam pobesnela. Zapravo, ja sam bila skroz okej posle toga. A bila sam jer on posle mojih udaraca više nije ni reagovao. Mislim da se uplašio. Čak i kada sam spomenula da ću tog časa da pozovem policiju, on je rekao 'Zovi'. A rekao je to jer se uplašio da ću ga još više pretući, istakla je posle incidenta ova 28-godišnjakinja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Polyana Viana ♥ (@polyanaviana)

PROČITAJTE JOŠ: