U DRUŠTVU BOKSERKE LEGENDE Naš MMA borac za "Alo.rs" otkrio savet koji mu je dao veliki Majk Tajson!

Velika je čast naći se sa u društvu sa Majkom Tajsonom. Ipak, sve to postaje još veće i značajnije ako od žive legende boksa dobijete i neki vredan savet. Ako se na sve to nadoveže i činjenica da ste profesionalni borac, onda je to pun pogodak

Uroš Medić
Uroš Medić, Foto: Instagram/printscreen

Naš MMA borac Uroš Medić imao je priliku da određeno vreme provede u društvu "Gvozdenog Majka". On je zajedno sa Tajsonom pratio jedan UFC ivent.

- Sve ovo je veliko islustvo! Bilo je sjajno! Moj drugar i spring partner Marvin () poznaje Majka i još neke ljude iz njegovog bližeg kruga. Takođe i moj trener master Rafael Kordeiro je i Tajsonov trener - objašnjava Medić za "Alo!".

Sve se odigralo slučajno.

- Igrom slučaja smo dobili poziv da gledamo UFC sa njima. Majk je legenda! Pričali smo o svemu i svačemu. Rekao mi je da će ispratiti i moju borbu 6. marta, pa ako bude sve kako treba, družićemo se ponovo posle toga.

Tajson je imao i savet za Srbina.

- Rekao mi je da moraš da budeš šampion mnogo pre nego što si šampion! Ako bih direktno da prevedem “you gotta be the champion before you are the champion” - jasan je Medić.

Novosađanin je prošle godine pobedom na „Dana White’s Contender Series“ došao do UFC ugovora a debi ga očekuje 6. marta protiv Alona Kruza.

- Spremam se polako, sve teče po planu i jedva čeka da uđem u oktagon - poručio je Medić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Bonus video:

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi