Darko Stošić
instagram/darko_ufc
Darko Stošić

instagram/darko_ufc

Darko Stošić, Foto: instagram/darko_ufc

Drugi meč našeg najboljeg MMA borca Darka Stošića u najjačoj borilačkoj organizaciji UFC zakazan je za 1. jun u Stokholmu.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBAVNI PROBLEMI! Maradona uhapšen, bivšoj partnerki duguje 5,7 miliona evra!

UŠAO U ISTORIJU! Za samo 137 sekundi nokautirao protivnika i najavio meč sa Fjurijem! (FOTO + VIDEO)

ŽELI MRTVO TELO U REZIMEU! Skandalozne izjave Vajldera uoči meča: "Želim da njegov sin bude u dvorani, da može pogledati u oči čoveka koji će njegovog taticu pretvoriti u invalida!"

Darko Stošić se priprema u kampu legendarnog hrvatskog borca Marka Filipovića koji je poznatiji kao bivši UFC borac Kro Kap.

Kro Kap se i sam lagano vraća treninzima nakon oporavka od mozdanog udara zbog kog je morao da napusti profesionalnu karijeru.

Stošića uskoro očekuje UFC-ov "Fight Night" događaj u Stokholmu, a Mirko mu pomaže da se na najbolji način pripremi protiv Amerikanca Devina Klarka.

On je i na svom Instagram nalogu podelio deo treninga:

Darko Stošić je u svom jedinom UFC meču do sada prekidom u prvoj rundi pobedio Amerikanca Džeremija Kimbala. Naš šampion u dosadašnjoj profesionalnoj MMA karijeri ima 13 pobeda i 1 poraz.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

KK Crvena zvezda 2017/18 džejms feldin milko bjelica

Alo!/Marko Metlaš

KK Crvena zvezda 2017/18 džejms feldin milko bjelica, Foto: Alo!/Marko Metlaš

  MUKE ZA CRVENO-BELE! Bivši košarkaš Zvezde tužio klub, u igri je ogroman novac!

A komentari na njegovu objavu su bili pozitivnog karaktera, a mi vam prenosimo najbolji:

"Kako Hrvati i Srbi treniraju i rade zajedno..Hrvati pripremaju Srbina za borbu..Oni su u istoj ekipi,to je to. To je tako lepo, sport ruši sve barijere balkanskog debilizma i nacionalizma mater vam je*em retardiranu..To je snaga sporta i čiste ljudskosti...?"