Ruski Popaj
Printscreen
Ruski Popaj

Printscreen

Ruski Popaj, Foto: Printscreen

Rusu je nedavno izvađeno mrtvo tkivo iz bicepsa, a on je odlučio da zaradi u nesreći ili da se neumesno našali.

Kiril je svojevremeno debitovao kao MMA borac, ali je izgubio od blogera Olega Mangola, a zbog ubrizgavanja otrovnih supstanci u bicepse morao je hitno na operaciju i bio je na korak od amputacije ruke.

Verenica ga nagovorila na opasnu operaciju zbog koje je umalo izgubio obe ruke, a onda ga ostavila! Mukama nije kraj pošto je dobio batine od dvostruko starijeg čoveka! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: blic-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 11:59 Lekari su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci Kiril Terešin, Foto: Instagram/printscreen Ovaj ruski bodibilder je nedavno šokirao društvene mreže snimcima i fotografijama svojim bicepsima. Kiril Terešin (23) je svoje ruke napunio nedozvoljenom, prejeftinom i opasnom supstancom, a mnogi su smatrali da je u pitanju sintol, ali ovaj Rus je napravio još veću grešku!

Hirurškim zahvatom sačuvao je udove, ali operacija nije u potpunosti sačuvala Ruskog Popaja koji u svom telu i dalje ima otrova.

"Čak i da sada prestane da ubrizguje supstancu, njegovo telo je neće izlučiti sledećih pet do sedam godina", rekao je pre dve godine lekar Evgeni Lilin.

Prčitajte još:

Plastični hirurg Dimitri Melnikov mu je spasio ruke:

"Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Sve to smo izvadili, a sad moramo da pazimo na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni".

Najčitanije sportske vesti:

Bonus video: Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!