DOBIO METAK U GRUDI, RANA JOŠ SVEŽA MMA šampion žrtva zasede i pljačke - potukao se sa razbojnicima, sledila dva pucnja (FOTO)

Argentinski MMA borac Bruno Kaneti ostao je hospitalizovan sa prostrelnom ranom na grudima, nakon što su dva naoružana razbojnika pokušala da mu ukradu motocikl.

Bruno Kaneti
Bruno Kaneti , Foto: Instagram/Bruno Canetti

Kaneti je zadobio krvavu ranu, koja se jasno vidi na fotkama iz bolnice dok razgovara sa lekarima hitne pomoći u bolnici na periferiji Buenos Ajresa (fotke rane vidite ovde).

Dvoje naoružanih razbojnika postavilo je zasedu Kanetiju dok se vozio kroz područje Lanusa na svom motociklu.

Prema pisanju lokalnih medija, šampion u "pero" kategoriji "Combate Americas" divizije parkirao je svoj motor kako bi poslao sms poruku svom treneru i njegovom bratu Gvidu, takođe MMA borcu.

Razbojnici su tada izašli iz obližnjeg Ševroleta i tražili da mu preda ključeve dvotočkaša. Dok se Argentinac trudio da se seti gde su se nalazili njegovi ključevi, pljačkaši su postali nervozni - jedan je pokušao da udari Kanetija. U tom trenutku, MMA zvezda je uzvratila pre nego što se izvadio pištolj. Kaneti je bežao u zaklon, a onda su usledili pucnji.

 

Jedan metak pogodio je Bruna u grudi, a drugi mu je očešao trbuh. Lopovi su pobegli sa otdtim telefonom pre nego što su na lice mesta stigli Kanetijev brat i njegov trener.

Brat Gvido, 40, prepričao je lokalnim medijima: "

"Rekao mi je: 'Pucali su me dva puta'. Ali bio je u redu. Metak mu je prošao kroz jaknu i majicu i zaglavio se u njegovim grudima. On je u redu, imao je anđela čuvara. Imao je sreću da nijedan metak nije ušao u meko područje i pogodio njegove organe."

Hirurzi u lokalnoj bolnici uklonili su 22-kalibarski metak iz grudi Kanetija pre nego što su ga spremili za oporavak.  Posle nekoliko sati pod nadzorom, otpušten je.

Pokrenuta je policijska istraga, ali  nikakvih vesti o hapšenjima.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi