"BIO SAM GLUP, VOLEO SAM IH!" Tajson spavao sa tigricom sve dok komšinica nije ostala bez ruke! (VIDEO)

Tigrove je nabavio dok je bio u zatvoru

Majk Tajson
Majk Tajson, Foto: AP/Czarek Sokolowski

Legendarni Majk Tajson je u razgovoru sa reprerom "Fat Joe-om" ispričao celu priču o svojim tigrovima koje je 14 godina imao na svom imanju!

Iako se pričalo da je morao da se reši tigrova zbog toga što su nekom otrgnuli ruku, Majk je otkrio šta se tačno dogodilo, te je demantovao da je njegov "kućni ljubimac" preskočio ogradu i napao komšinicu:

"Ne, nije bilo tako", započeo je Tajson:"Jedna žena je preskočila moju ogradu i upala tačno u njihovo stanište. Počela se igrati s tigricom, ali ona je nije poznavala i došlo je do nesreće."

Ta žena ga je pokušala tužiti, ali ona tužba je odbačena nakon što se saznalo da je preskočila ogradu:

"Slušaj, video sam što joj je tigar učinio. Tad sam imao puno novca pa sam joj dao 250.000 dolara jer je bila totalno sjebana. Nisam imao pojma da tigrovi to mogu učiniti ljudskom mesu", rekao je Tajson.

Odlučio je da te tigrove daruje utočištu za životinje:

"Shvatio sam da sam bio glup. Nema šanse da se mogu 100 posto pripitomiti. Mogu te ubiti slučajno, bez ikakve namere, jednostavno su snažni. Pogotovo ako se malo grublje igraš s njima, nalože se i uzvrate ti i onda si mrtav."

Umjesto njih, sad za kućnog ljubimca ima pudla Marsa, ali tigrovi mu i dalje nedostaju.

"Voleo sam ih, znao sam i spavati s njima, ali drago mi je da sam se edukovao. Znam da je prekasno, ali sad mi je jasno da je bilo pogrešno držati ih kod kuće", istakao je Majk.

Tigrove je nabavio dok je bio u zatvoru:.

"Prijatelj koji se bavio uvozom automobila rekao mi je da razmišlja o zameni nekih vozila za životinje. Pitao sam ga kakve životinje, a on mi je rekao da misli na konje i slično, ali i da je njegov otac imao i tigriće i laviće te da bi bilo više kul imati nešto takvo nego "Ferrari".  Rekao sam mu da mi nabavi jedan par jer ću uskoro izaći iz zatvora. I kad sam izašao i vratio se kući, imao sam dva mladunčeta", zaključio je Tajson

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi