Tajson
AP Photo/Czarek Sokolowski
Majk Tajson

shutterstock

Majk Tajson, Foto: shutterstock

On ne može a da ne šokira javnost, jer on je - Majk Tajson. Slavni američki bokser ponovo je ostavio u šoku celu planetu. Mislilo se da su svi gnusni detalji iz njegovog života čuli i po nekoliko puta, ali opet se pojavio novi. Legendarni "Gvozdeni Majk" je govorio u emisiji na jutjub kanalu i tom prilikom otkrio još detalja iz svog života.

- Kad sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem. Davao sam novac svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakma... to su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim devojkama. Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena... Sada gledam samo kako da živim zdravije, i da budem moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živeo nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala - rekao je najmlađi prvak sveta u teškoj kategoriji ikad.

Čuveni bokser, sada 53-godišnjak, iskusio je sve poroke, vodio raskalašan život i na kraju spiskao 350 miliona dolara! Trošio je novac na automobile, kuće, lake žene, ali i - tigrove! Silovanje, posedovanje droge, premlaćivanje supruge, nasilje. Sve je to Majk Tajson, , po mnogima “najzločestiji čovek u istoriji”.