Nemanja Majdov
Tanjug/AP 01-09-2017
Nemanja Majdov

Tanjug/AP 01-09-2017

Nemanja Majdov, Foto: Tanjug/AP

* Rođen je 1996. godine

* Bio je dvostruki šampion Evrope za juniore 2014. i 2016. godine

* Osvajač je zlatne medalje na Svetskom prvenstvu 2017. godine

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov osvojio je bronzanu medalju u kategoriji do 90 kilograma na Svetskom prvenstvu koje se održava u Japanu. Majdov je u Tokiju došao do druge svetske medalje, nakon zlatnog odličja u Budimpešti pre dve godine.

Hrvat na suočavanje sa Meksikancem došao sa sombrerom na glavi! Usledila je reakcija protivnika! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 10:09 Juče je održano merenje i suočavanje između dva boksera Hrgović i Heredija, Foto: twitter/MatchroomBoxing * On je najbolji hrvatski bokser * Prvi put nastupa u Meksiku * Meč je u noći između subote i nedelje Najbolji hrvatski bokser, Filip Hrgović će nastupiti u noći između subote i nedelje oko četiri sata ujutru po prvi put u Meksiku.

Prvo zauzeo je Holanđanin Noel van Tend, drugo Šoihiro Mukai, dok je bronzu osvojio i Francuz Aksel Klerge. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je džudisti Nemanji Majdovu na uspehu i osvajanju bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu.

A onda je Hrvat na najbolji mogući način povratio pojas UFC šampiona! Promenio mu se lični opis posle ovog meča! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 12:30 On često pomaže srpskim borcima i redovno trenira sa njima! Stipe Miočić, Foto: AP Photo/John Locher * Upravo je Kormijer oduzeo titulu Miočiću * Borba je održana prošle godine 7.

"Svaka čast Nemanji Majdovu na osvojenoj bronzanoj medalji na Svetskom prvenstvu u džudou u Japanu! On je još jednom dokazao da upornost, profesionalizam i svakodnevni rad mogu dovesti do najviših granica, da nikada ne odustaje i da je veliki šampion. Čestitam Nemanji, stručnom timu i Džudo savezu Srbije", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

PROČITAJTE JOŠ:

Majdov je do bronze došao u kategoriji do 90 kilograma, što mu je druga svetska medalja posle zlatne na takmičenju u Budimpešti pre dve godine.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!