KVOTE ZA MEGDAN Spektakl u Areni: Vaso, Krstić, TDI i Meridianbet najbolje kvote

Megdan 21. veka! Beogradska „Štark arena“, 9. decembar! Borilački spektakl do sada neviđen na ovim prostorima i, naravno, Meridianbet najbolje kvote!

Vaso Bakočević
Vaso Bakočević, Foto: Meridian

Vaso Bakočević, Marko Radaković, Igor Krstić, Ljuban Hofman Vidović, Čedo TDI Pantić, Dušan Radović, Nenad Milanov, Nikola Joksović, Novak Radulović.

Novi Sad, Pančevo, Niš, Prokuplje, Laktaši, Beograd… Meridian sport vam donosi nešto nesvakidašnje kada je u pitanju regionalna borilačka scena. Spremili smo najavu kao nijednu do sada i naravno najbolje kvote, samo u Meridianbetu.

Ko su vaši favoriti? Prvo odigrajte tiket i u ponedeljak uveče pravac najveća dvorana na Balkanu da uživate u svojevrsnom spektaklu.

Ko je i zašto bio „našminkan“ kao za maturu? Otkud među svima njima desni bek Fiorentine? Naravno, iz prve pogađate da to može da bude samo sjajni Vaso Bakočević koji važi za apsolutnog favorita u svojoj borbi.

Želja nam je bila da vam omogućimo priliku da upoznate njih čak devetoricu iz drugačijeg ugla. Ko su, odakle dolaze, šta za njih znači rodni grad? Kako se spremaju za Megdan, šta poručuju protivniku?

Sve to samo na Meridianbet Jutjub kanalu uz kvote samo u našim kladionicama. Ponedeljak je pravi dan za MMA i kik-boks.

MEGDAN 21. VEKA

Bakočević - Soroka

Radulović - Razakov

Radović - Ten

Drobnjak - Alajbeu

Jankovski - Đorđević

Milanov - Krstić

Joksović - Radaković

Tiprigan - Pantić

Aleksić - Zuluzinjo

Danilović - Vidović

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi