Konor Mekgregor
AP/John Locher
Konor Mekgregor

AP/John Locher

Konor Mekgregor, Foto: AP/John Locher

Dok svi bruje o brutalnom nokautu UFC šampiona do 77. kilograma Kamarua Usmana nad Horheom Masvidalom, Irac je odlučio da uđe u raspravu sa opasnim Nigerijicem.

Kamaru Usman Horhe Masvidal

Tanjug/AP

Kamaru Usman Horhe Masvidal, Foto: Tanjug/AP

- Usman me je kopirao. Da li treba da se borim protiv ovog tipa u budućnosti - napisao je Konor.

- Razlika je da ja kad takvim udarcem nekoga pogodim u velter kategoriji, oni su ugašeni. Više neće otići u laku kategoriju za tebe. Ja završavam borbe, i ti ćeš biti završen -  napisao je Usman.

Naravno, Irac je jedva dočekao da odgovori UFC šampionu.

- Opusti se tamo, čiru jedan. Ti veliki prištu na leđima. Bio si pored kaveza kad sam se prošli put borio u velter kategoriji. 40 sekundi bilo je sve što mi je trebalo. Zašto si odgodio borbu protiv Brnsa? Šta je bio razlog, nikad ga nisi dao javnosti, zašto je već dogovorena borba bila odgođena - napisao je Konor.

Nije bilo dosta Konoru, nastavio je na Tviteru da proziva Usmana.

- Nikad otkako se bavim ovim poslom, što je puno duže od svih ovih propalica, nisam potpisao ugovor za borbu, a onda je otkazao, nezavisno o razlogu. Ovaj borac kaže da se može tek tako oporaviti od nenavedenih povreda. Kad se ugovor za borbu potpiše, to je to. "Je*eš te napucane tipove. Ne zanimaju me. Ja govorim onako kako stvari svoje. Imam najveća muda u Irskoj, zajedno s dva čekića povezana s mojim ramenima. Stavite me unutra i istisnut ću taj veliki prišt. I onda ću staviti tri pojasa uz moja tri zareza -  glasila je spomenuta objava.

 Ipak, ni Usman nije ostao dužan Mekgregoru.

- Borba ti je bila ponuđena, a ti si nestao. Ostani skroman mladiću. Već sam ti oduzeo ponos. Nemoj me naterati da ti oduzmem i viski - glasila je poruka šampiona.