Hrgović i Heredija
twitter/MatchroomBoxing
Hrgović i Heredija

twitter/MatchroomBoxing

Hrgović i Heredija, Foto: twitter/MatchroomBoxing

* On je najbolji hrvatski bokser

* Prvi put nastupa u Meksiku

* Meč je u noći između subote i nedelje

Najbolji hrvatski bokser, Filip Hrgović će nastupiti u noći između subote i nedelje oko četiri sata ujutru po prvi put u Meksiku.

A onda je Hrvat na najbolji mogući način povratio pojas UFC šampiona! Promenio mu se lični opis posle ovog meča! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 12:30 On često pomaže srpskim borcima i redovno trenira sa njima! Stipe Miočić, Foto: AP Photo/John Locher * Upravo je Kormijer oduzeo titulu Miočiću * Borba je održana prošle godine 7.

Protivnik u njegovoj devetoj profesionalnoj borbi je domaći bokser Mario Heredije. Hrvat je veliki favorit u ovom meču, ali Meksikanac nikada u svojoj karijeri nije izgubio u Hermosilu gde se odvija večerašnja borba!

Juče je održano merenje i suočavanje između dva boksera. Hrgović je sa sve sombrerom na glavi uputio mrke poglede svom protivniku, on je to podelio na svom Instagram nalogu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

My time is coming. Tune-in on August 24th. ? @rtl_hr @dazn_usa @skysports #teamHrgovic #OnTheHunt #HrgovicHeredia #1dayleft #vamos #HF

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on Aug 23, 2019 at 1:09am PDT

Usledila je reakcija Heredije, on se zasmejao i zagrlio Hrvata!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda