Dve borbe prebrzo završene fatalnim udarcima, spektakularna noć u UFC mečevima! (FOTO + VIDEO)
alo.rs
Koreanski

twitter/Kayla_Thompson7

Korejski "Zombi", Foto: twitter/Kayla_Thompson7

Očekivala se prava makljaža, velika borba koja bi trajala 25 minuta, ali glavna predstava na UFC Fight Nightu 154 u Greenvilleu bila je gotova za manje od minute

Tačno 58 sekundi trebalo je Čang Sung Jungu, poznatijem kao "Korejski Zombi", da svlada Brazilca Renata Moicana i nanese mu treći poraz karijere u 17 borbi.

To je 32-godišnjem Korejcu 15. pobeda u 20 profesionalnih borbi.

PROČITAJTE JOŠ:

Da stvar bude još gora po navijače koji su očekivali veću makljažu u ringu, druga borba događaja je bila još kraća, čak je i oboren rekord trajanja borbe, to je bio drugi najbrži nokaut u istorji UFC-ove teške kategorije.

Za njega je odgovoran Surinamac Jairzinho Rozenstruik, koji je do osme pobede u osam borbi MMA karijere stigao za samo devet sekundi.

On je iskoristio grešku Aleksa Kraudera koji je izgubio ravnotežu i pao na guzicu, a pomalo iznenađeni "Bigi Boy" samo se nagnuo nad njega i desnicom ga poslao na spavanje pa mu zadao još dva udarca za svaki slučaj.

U ostalim borbama glavnog dela programa Rendi Braun tehničkim nokautom u trećoj rundi savladao je Brajana Barberenu, a tri pobednika dobili smo jednoglasnom odlukom sudija - Andre Evela protiv Andresona dos Santosa, Andre Lija protiv Montane De La Rose i Kevina Holanda protiv Alesija Di Kirika.