Duško Todorović
printscreen you tube
Duško Todorović

printscreen you tube

Duško Todorović, Foto: printscreen you tube

Todorović je 16. januara izašao na megdan Punaheleu Sorijanu u okviru iventa najjače svetske organizacije UFC. Naš borac poražen je tehničkim nokaut na samom kraju prve runde.

- Nisam ga potcenio, više sam zanemario taktiku i uputstva iz ugla, izgleda da mi nije bio dan. Protivnik je imao očiglednu pripremljenu taktiku koje se držao. Kao i u svakom sportu, sve što treba jeste da se držiš taktike, to je broj jedan, a ostalo je sekundarno. Sada sam to naučio na malo teži način kako izgleda kad se ne držim taktike i ne nametnem svoj ritam - rekao je Todorović za Mondo.rs.

Mnogi su komentarisali da je Duško celo vreme imao spušten gard, a evo šta kaže on na to.

- U borbi pre moje je borac držao ruke gore, pa ga je protivnik pogađao. Nije to poenta, bitno je da je borac svestan šta se dešava. Nije bio moj dan, reakcije mi nisu bile na mestu. A što se tiče potcenjivanja, apsolutno ne, nikad ne potcenjujem nijednog protivnika, mi to ne radimo. Kažem, loš dan na poslu, samo su kod mene malo veće posledice kad se desi - odgovara Todorović.

Todorović kaže da još nema definisane planove za naredni period.

- Nemam ništa zakazano. Što se mene lično tiče, uzeću malo pauzu, Imao sam specifične pripreme malo sa povredama, sada ću to da zalečim, pa ćemo da vidimo šta dalje - odgovara Todorović.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: