Tajson Fjuri
Profimedia
Tajson Fjuri

AP

Tajson Fjuri, Foto: AP

Britanski bivši svetski šampion, Tajson Fjuri, odmerit će snage sa teškašem Tom Švarcom u Las Vegasu u meču koji je zakazan za 15. Jun!

PROČITAJTE JOŠ:

Fjuri koji ima 29 godina, borit će se prvi put od kada je potpisao ugovor sa ESPN-om koji je vredan 80 miliona funti a trajanje mu je 5 mečeva! Njegov promoter Frenk Voren se nada da će se opet susreti sa šampionom u superteškoj kategoriji Deontej Vilderom posle njihovog duela koji je završio bez pobednika!

"Veoma sam fit i veoma sam spreman, jedva čekam da se tučem. Švarc je neporažen, mlad, svež i veoma ambiciozan" - poručio je bivši svetski šampion.

"Kada počneš da se baviš boksom, ti kao malo dete sanjaš da se boksaš u Americi" dodao je Fjuri koji će se prvi put okušati u Las Vegasu!

Novinari su ga upitali o meču sa Vajlderom  i da li razume toliku pomamu zbog revanša ,on je prokomentarisao sledeće: "Pridruži se klubu, Valjder i ja moramo da imamo revanš. Ja moram da se pobrinem za Švarca a Vajlder mora da pobedi Brezelea, i onda možemo da pređemo na stvar. Vajlder mi ništa ne odgovara, ja mu pošaljem poruku ali nikakav odgovor ne dobijam" - otkrio nam je Fjuri!

Vajlder se suočava sa Brezelom 18.maja dok Fjurija čeka težak zadatak u Las Vegasu!