Aleksa Cumur
twitter/DamonSmith34
Aleksa Cumur

twitter/DamonSmith34

Aleksa Cumur, Foto: twitter/DamonSmith34

* Aleksa Camur nastupa pod zastavom Amerike, ali je poreklom Srbin

* Camur je rođen u Ohaju pre 23 godine

* Oduševio je prvog čoveka UFC-a

Aleksa Camur je trijumfovao u “Seriji izazivača”, rijaliti fajt-šou programu koji organizuje prvi čovek ove organizacije Dejna Vajt, i tako zaradio ugovor s UFC-om.

On je trebao da dođe u Srbiju i poseti rodbinu koju nije video nekoliko godina, ali mu je stigao poziv za nastup koji je sprečio okupljanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Who’s next!!! #UFC #MMA @strongstyle_mma @astrsports

A post shared by Aleksa Camur (@aleksa_camur) on Jul 30, 2019 at 8:21pm PDT

Otkazao je putovanje i nastavio sa treniranjem, a posebno je zahvalan Stipi Miočiću, Astralijancu hrvatskog porekla koji ga je pripremao za borbe:

"Ići ću sad u Srbiju! A i na putovanja svaka dva ili tri meseca, obećavam svima" - rekao je presrećni Aleksa posle borbe i nastavio:

"Znao sam da je protivnik snažan tip koji često menja gard. Pratili smo njegove kretnje, znali smo tačno što treba da uradimo. Trenirao sam udarce kolenom, često sam ga i pogađao u telo, ali sad je “selo” na glavu!"

Otkrio je i detalje treninga i kako mu je najviše pomogao Miočić:

"Znao sam da pogodim Stipu nekoliko puta, a onda bi on krenuo na mene još jače. Boli i nije lako, ali sam znao da ću izdržati i udarce ovog tipa ako sam mogao da izdržim Stipine udarce. Stipe, hvala ti na svemu, Džefu Hjuzu takođe, kao i svim ostalim trening partnerima - poručio je Aleksa. Inače, Camur je rođen u Ohaju pre 23 godine. Do “Serije izazivača” imao je četiri MMA borbe i sve četiri je dobio. Ovim trijumfom, Camur ze izborio za ulazak u elitu u poluteškoj kategoriji".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!