Stipe Miočić
AP Photo/John Locher
Stipe Miočić

AP Photo/John Locher

Stipe Miočić, Foto: AP Photo/John Locher

* Upravo je Kormijer oduzeo titulu Miočiću

* Borba je održana prošle godine 7. jula

* Hrvat je do trijumfa stigao nokautiravši doskorašnjeg šampiona u četvrtoj rundi

Američki borac hrvatskog porekla, Stipe Miočić vratio je u svoje vlasništvo trofej šampiona teške kategorije u UFC, pobedivši Danijela Kormijera.

Do trijumfa je stigao nokautiravši doskorašnjeg šampiona u četvrtoj rundi, iako je u prve tri bio u podređenom položaju.

Mekgregora iznervirao stariji gospodin, prišao mu i ZABIO PESNICU U ZUBE! Reakcija žrtve je za anale (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:19 Kao da se ništa nije desilo. Konor Mekgregor, Foto: AP Čuveni i kontroverzni Konor Mekgregov važi za jednog od najboljih MMA boraca na svetu, ali je poznat i po svom temperamentu i čestim incidentima van borilačkog ringa.

Kormijer je dominirao od početka borbe, posebno u parteru, da bi se u drugoj rundi borba rasplamsala i viđen je veliki broj udaraca na obe strane.

U trećoj rundi je 40-godišnjak iz SAD nastavio da nanosi štetu protivniku, posle čega je bilo evidentno da Miočić ima šansu za pobedu samo ako nokautira šampiona.

U četvrtoj rundi je sin hrvatskih imigranata promenio taktiku, počeo da udara u telo Kormijera, što mu se isplatilo jer je time otvorio sebi prostor da pošalje i nekoliko udaraca u glavu protivnika.

Posle fantastične serije u poslednjem minutu četvrte runde Kormijer je potpuno posustao, a Miočić se ponovo okitio pojasom šampiona teške kategorije.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu