SPEKTAKL NA TV ARENA Počinje EP - pun ekran boksa: 33 meča dnevno

17:23 | 17-04-2024

Ostali sportovi 0

Kad god pomislimo da je TV Arena dotakla savršenstvo, ona iznova prebacuje očekivanja gledalaca i postavlja nove svetske standarde.

Boks
Shutterstock

 

Za boksersko Evropsko prvenstvo u Beogradu, Nebojša Žugić, direktor Arena Channels Group, sa svojom ekipom sprema jedinstven poduhvat - tokom 11 dana takmičenja u dvorani "Aleksandar Nikolić" biće uživo prenošeno blizu 300 mečeva u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nikad niko pre toga nije pokrio sve borbe tokom EP.

S obzirom na to da će se borbe odvijati na dva ringa u isto vreme, prenosi će biti na dva kanala - Arena Fight i Arena sport. Mečevi kreću od 13 časova i trajaće do 18 sati. Svečano otvaranje je 18. aprila u 19 časova.

Komentatori

Igor Špadijer

Mujo Bajrović

Petar Popović

Kao i obično, TV Arena će Šampionat pratiti kroz analize, intervjue s bokserima i trenerima, a ugostiće i legende jugoslovenskog i srpskog boksa. I sve to u emisiji „Odbrojavanje“, koja će ovog puta biti kompletno posvećena Evropskom prvenstvu za žene i muškarce.

Novinarka

Katarina Stamatović

- Produkcija TV Arene je, sa Vojislavom Aranđelovićem na čelu, i ovog puta postavila vrhunske standarde kakvi su bili i tokom Svetskog prvenstva u Beogradu 2021. godine. Komentatorski tim je uigran i posebna nam je čast što će i ovog puta uz nas biti Mujo Bajrović, osvajač dve bronze sa evropskih prvenstava 1989. i 1991. godine. Katarina Stamatović se već dokazala u ovom poslu i vodiće „Odbrojavanje“, a tu je i najmlađi član našeg tima, sjajni kolega Petar Popović - kaže Igor Špadijer, komentator i urednik Arena Fight kanala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BSS Alo
 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading