netfliks
Foto: Promo

Tajson Fjuri, poznat i po nadimku „kralj cigana“, odlučio je da po ko zna koji put okači bokserske rukavice o klin i okuša se na televizijskom ekranu.

Britanski borac počeo je snimanje serije u Netfliks produkciji „Kod kuće sa Fjurijima“. S obzirom na svoj ekstravagantan život, komplikovan odnos sa suprugom, te bipolarni poremećaj od kojeg pati poslednjih godina, nema dileme da će ovaj šou biti jednako popularan kao i njegove borbe u ringu.

Fjuri je živopisan lik i čovek koga uglavnom podržava srednja i niža klasa. Više puta je prekidao svoju boksersku karijeru i svaki put kada je to činio, ulazio je u opasan svet alkohola i droge.

- Kada je poslednji put prekinuo karijeru, Tajson se odao alkoholu i drogi. On pati od mentalne bolesti, ima ADHD, depresiju i to zna da se otme kontroli. Imali smo svojevremeno dve užasne godine. Ne moram ni da napominjem da je moguće opet da upadne u lošu fazu - kaže Tajsonova supruga Pariz.

netfliks

 

 

Njih dvoje se poznaju još iz tinejdžerskih dana i Fjuri nikada nije krio koliko voli svoju suprugu jer je toliko toga prošla sa njim.

- Pariz je neverovatna. Zajedno smo 18 godina i prošli smo mnogo uspona i padova. Svašta je istrpela. Gde bih ja bio bez nje? U grobu, verovatno - priznao je 34-godišnji borac.

„Kralj cigana“ je čovek kontradiktornosti, jer u jednom momentu kaže da mu je boravak u kući sa porodicom sve na svetu, a u sledećem hoće da iskoči iz kože.

-  Ja sam najzauzetiji penzioner na svetu. Radije ću dozvoliti da me s*ebe 10 svetskih šampiona nego da ostanem kući i radim ove poslove - rekao je Fjuri.

Po svemu sudeći ovaj rijaliti šou garantuje vrhunsku zabavu za gledaoce i preti da sruši popularnost porodice Kardašijan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading