Fransis Nganu
Foto: AP/AP Photo/Gregory Payan, File

Pravi spektakl nas očekuje 28. oktobra u Saudijskoj Arabiji, gde će aktuelni svetski prvak u boksu Tajson Fjuri raditi meč protiv bivšeg UFC/MMA šampiona teške katergorije Fransisa Nganua.

OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU Brutalno ubio rođaka Tajsona Fjurija

Kamerunac je rešio da ga za taj meč sprema niko drugi do same legende boksa Majk Tajson.

- Nije tajna, podržavam Nganua 100 odsto u ovom duelu šampiona. On ima jak udarac i kada taj udarac sleti, igra je gotova. Radujem se radu sa Nganuom i podržavam njegov prelaz iz oktagona u bokserski ring - rekao je Tajson, preneo je Skaj. 

Ima i plan.

- On nije novajlija u borbi, on je svetski šampion. On zna kako da se takmiči kada čuje gong, a ključno će biti kombinovati njegovu energiju i borilačke veštine u udarce i agilnost da se brzo kreće u ringu, a zatim da zada nokaut. Ovde smo da pobedimo - naveo je Tajson. 

 Nganu je rekao da je godinama želeo ovu borbu i da veruje u pobedu.

- Dovođenje Majka Tajsona u trening kamp je jedna od najboljih odluka u mojoj pripremi za Tajsona Fjurija u ringu. Majk Tajson je moj sportski idol. Njegovo iskustvo i bokserska inteligencija biće važni za usavršavanje moje tehnike za pobedu u ovoj super borbi. Fokusiran sam na borbu u najvećem meču u mojoj karijeri i da šokiram svet na sceni u Rijadu. Svet će 28. oktobra znati ko je "najopakiji čovek na planeti" - rekao je Nganu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading