Najveći domaći MMA spektakl stiže u Vršac
Foto: Promo/Promo

27. maja sa početkom u 20:00, publika u Vršcu u sportskoj hali „Milenijum“ će imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom se priča. Prethodna 4 turnira su imala izvanredan fight card, pa sa pravom očekujemo ništa manje nego veoma neizvesne i veoma kvalitetne borbe.

Organizatori su najavili 10 borbi, od kojih je jedna semi-pro i jedna „bare knuckle“, odnosno borba golim šakama. Armmada je turnir internacionalnog karaktera, pa će publika imati prilike da pored domaćih, vidi i izuzetno kvalitetne inostrane borce. Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština će biti tzv. „main event“, odnosno, glavna borba večeri u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv rumunskog borca Mihai Simona.

Najveći domaći MMA spektakl stiže u Vršac

Promo

 

Takođe, tu su i Svetsilav Nikolajev, koji se posle duže pauze vraća u kavez, ali i Aleksandar Novaković, Nenad Bojović i Aleksandar Rakić.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima, s obzirom na to da je dogovorena saradnja sa Arena Channels Group, odnosno, Arena Fight TV kanalom, pa će tako i vršačko izdanje ARMMADA promocije biti prenošeno na pomenutom kanalu.

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju gledocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading